БФС не наказа звездата на ЦСКА за дербито

Бразилският голмайстор Фернандо Каранга няма да бъде наказан по доклад и ще играе в дербито ЦСКА - "Левски" в неделя.

Обратно в новината

Коментари - БФС не наказа звездата на ЦСКА за дербито | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие убихте съдиите със снежни топки с камъни вътре... И какво - нищо и половина! Даже не ви наказаха? А трябваше поне 2 мача без публика! Айде, стига сте мучали в обора на Гейарена.

Няма такива мижитурки,такива амеби като тези от дисциплинарната,типичен пример за гадни чиновници и бюрократи. Правда не ги интересува, само да си получават заплатите и да си мишочат по дупките. Повдига ми се ,каквото и да ги обидиш все.ще е малко,типична част от правораздавателната с-ма в Бъл-хария. Все се надявам някога народът да ги помете.

Проблемите" на българските рефери е, тежката им ФИНАНСОВА зависимост от мутрите мениджъри и собственици на отбори в българския футбол! Проблема на българските рефери е, ужасяващия страх от заплахите за саморазправа от същите тези мут-собственици, които чрез своите силови бригади(остатъци от ВИС, СИК и т.н.) налагат мутренските приоми на управление на българския футбол! Нужно ли е да споменаваме имената на мутрите-пехливани, които тероризират силово и корумпират финансово ръководните фактори в съдийството и самите съдии?! Не, разбира се... Тях всички ги знаем.. Двама-трима се открояват, а единия от тях просто плаче да бъде цитиран всекидневно! И това е микренския цървуланко, който се опитва да преметне и прецака не само всички в българския футбол, а и държавата с финансовите си врътки и юридически хватки!

Докога ще ни занимават с този дрисльо,егати и звездата и чудото той ако разбираше от футбол нямаше да играе в някакво отборче литекс...!!!

Повръща ми се от хуни и чорбари

Като си спомням за какво наказаха един играч от Герена за три мача.Мисля че първенството е решено,просто се доиграва.

ТОЗИ КОЙТО Е ПИСАЛ ДОКЛАДА Е ОТ ЦСКА.

шги

ЦСКА отдавна е покойник, имаш пред вид ЦСКА-София?

ЦСКА винаги е бил от София!

От центъра на София, не от Гереня!

Тази година ЦСКА е галеното дете на БФС и на съдийската колегия!