Жозе изуми: ”Севиля” ни скри топката, няма драма

Жозе Моуриньо изуми с изказванията си на пресконференцията след изненадващото 1:2 на неговия "Манчестър Юнайтед" срещу "Севиля".

Обратно в новината

Коментари - Жозе изуми: ”Севиля” ни скри топката, няма драма | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е. то не може да се играе без плеймейкър 70 минути и на собствения си стадион да играеш с трима дефанзивни халфа и четирима защитници и да чакаш чудеса. миналата година минаваше номера, защото Ибраимович беше във форма и е уникален нападател от нищо прави нещо, ама с това ренде Лукаку и Джеси Лингард и Рашфорд върнати зад центъра какво правим падаме от посредствени отбори. Ако се паднат с вечния враг нали се сещате, че Ливърпул ще ги отнесе. Севиля са пълна мъка, ама някои трябваше да натисне и да ги смачка,а ти скриха топката, защото нямаше цял мач кой да я изнесе. За мен правилното решение беше да оставят Райан Гигс за треньор и три-четири години да не го закачат сега щяхме да имаме бебетата на Гигс и да мачкаме в Англия и Европа, а не високо платени коне, които без старите футболисти от времето на Фъргюсън дори не се засрамиха след резила.

Това е истината ама боли. "Седял съм в този стол и преди - каза Жозе в залата за пресконференци. - Седях тук и като треньор на "Порто" и тогава "Манчестър Юнайтед" отпадна. Бях в този стол и като треньор на "Реал", и тогава "Юнайтед" също отпадна. Не се е случило нещо ново.

Мистер Антифутбол това може...

:)))))))))))))"салсиче" КО стана с манчестерските селяци,скриха ви топката и скоро няма да я видите:)))))

Според мен Жозе се изчерпа като треньор.