Воденият от Нешка ансамбъл отказа Купата в София

Ансамбълът на Германия няма да участва на Световната купа по художествена гимнастика в София от 30 март.

Обратно в новината

Коментари - Воденият от Нешка ансамбъл отказа Купата в София | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички знаем,че ти предимно си фен на тато селски дебил и каквото и да изхрачиш е все от миналото в което още си живуркаш....стой си там и не се показвай изобщо-понял?

А уточнете се сега -ще участва ли Германия или не !!!???

Раева да подава оставка! Има защо!

Раева беше ли треньорка и постигна ли нещо сериозно. Майче не.

Кой пише тези анонси - може ли първият и последният ред да си противоречат смислово?

По горе някой писа - няма по големи от Нешка , Абаджията и Пената . Другото е приказки и интриги .

Умразата към българската федерация е по силна от склерозата.

по-силна от правописа!

Kak Germania shte uchastva s ansambala si ,nali sa otkazali uchastie.Jvno ne chetete pisniata si predi da gi publikuvate.Shto za jurnalisti ste.

s

дърт комундел-рептил..отврат

да,прав сте за раева,комунистка до мозъка на костите си и злобна като пепелянка

явно сезираш оная пепелянка робева.......тая злобна женица с кого ли не води войни,преди беше с Гигова като беше шеф сега с Раева,че нея не я бръснат вече за нищо.......комуноидна комплексарка!

Kalin

Единствените медали които са от значение са от световни европейски олимпийски игри.Да не се заблуждаваме с други.Нешка ги има и като състезателка и като трениор.Другите......има да я гонят още много!

Има и по лошо от комунист, това е Нешка. Прави се на модерна реформаторка но си е същата бетонна глава. Ако беше участвала сигурно щеше да е с крадено от нашите съчетание!

Със сигурност не си Панова,но си тъпа и злобна като нея.Нешка няма съчетание,което да е без медал.Някои от тези,които тя направи шампионки,решиха,че само трябва да станат треньорки и медалите ще завалят.Раева е от тях,опита и видя колко е некадърна.Та,наистина има по-лошо от комунист,това е озлобен от собствената си некадърност човек,обърнал се срещу този,който го е довел до стълбичката.А от подобни на теб,ползвали всичко добро от онези времена,но днес останали без памет,България загива все повече.

Човек прави работата, а не работата -човека. Така, че Нешка си знае работата и ще се оправи. А Раева след като е махнат, не знам какво ще прави.

раева като я махнат става само за магистралата ама е малко федосова

адмитации за нешка. ти беше и ще останеш номер едно за българия,защото го можеш! а куро-лапачко- трошачката, обира ларвите на тези, които заслужaват признание. дерзаи нешке, направи я за резил!

Ха, Ха ларвите обирала...

Какво да кажеш-РАБ ФАК,толкова си могат селските дебили:))))))))))

"Голем праз" !! От цирковете на тези двете ми дойде до гуша !..

Сираковица ще има да плюе и да философства....горката не знае колко е проста! Браво Нешке...участия когато ги подготвиш, а ти можеш. Вече е и време настояшите "златни" момичета на Сираковица да вземат поне един златен медал от европейско, световно или олимпиада. Нека оставим турнирите...Ташкент, Минск...София и т.н. Това са само турнири, не ни заблуждавайте!