БФС не може да се справи с натиска върху съдиите

Президентът на БФС Борислав Михайлов призна, че централата не може да се справи с натиска върху съдиите.

Обратно в новината

Коментари - БФС не може да се справи с натиска върху съдиите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато гелосания командва футбола и телевизията която го излъчва така ще бъде.Ще командва и съдиите иначе няма хляб.Ще смучат лукчета а няма да бъдат на кратки производствени банкети.Защо не се направи статистика колко дузпи са свирени срещу Лудогорец за последните пет футболни сезона.Дисциплинарната комисия също а като съдийската.За Каранга няма наказание но за Вутов има наказание от три мача.Аршина за различните отбори е различен.Затова и като излезе български отбор да играе в Европа се вижда в чудо,защото все пак там свирят по съвест а не по нареждане.Корупцията е на всички нива в територията ни и не на последно място и във футбола.

Тоа някога трезвен ще се появи ли, подпухнал е отвсякъде, а и с тоя блеснал поглед и завалена реч е много авторитетен....

Е, някой пият кафе за ,,освежаване,,а той алкохол,кой както е свикнал:)))

Защо обвинявате Михайлов? Държава няма, мутрите командват навсякъде и за всичко, а вие искате той да се справи с проблема! Докато търпим престъпното управление на мутрите ще е така!

"Бившият вратар на националния тим сподели, че ще търси среща с премиера Бойко Борисов, който да помогне с решаването на този проблем"-За какво ти е , нали вече ТЕ "ИЗБРАХА"???

Щука

Щом БФС не може да се справи с даден проблем, а Перуката е председател на този съюз, значи не става за такъв и е редно да подаде оставка, за да може друг да се справи с проблема. Ама надали...