”Берое” превзе ”Герена”

"Берое" победи "Левски" с 2:1 на "Герена" в мач от първия кръг от плейофната фаза на родния шампионат.

Обратно в новината

Коментари - ”Берое” превзе ”Герена” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не Берое спечели мача,а тъпотията на Роси го изгуби. Този смешник се оплаква,че не намерил централен защитник и орева орталъка,а няма нито един свестен нападател. Защо му е централен защитник след като изхвърли Пиргов,а докара Белаид? Кой от наличните му централни нападатели става за нещо? Мапуко го изпрати на китайците и сега цъфти и връзва.Докара супер звездни крила от които никой не играе.С такъв дървеняк явно не се работи лесно.Дошъл е човечеца да опапка парите на клиентите на ВИВАКОМ не да направи отбор.Една година не може да налучка състава. Търси Роналдо и Меси.И тях да му докарат и тях няма да знае къде да постави да играят. Изкукуригал дъртак! Да е жив и здрав и да взима дълги годинки парите на Русев,но поне да се махне от Левски. За това го хвалят и величаят всички треньори,защото го размазват където го срещнат. Скоро с този вратар и този треньор ще последва двуцифрова загуба. ПРЕИМЕНУВАЙТЕ ОТБОРА ЗА ДА НЕ СЕ ПОДИГРАВАТЕ С АПОСТОЛА !!!!!

Големите неустойки,държат Роси в Левски.Така е като човек който не разбира от футбол избира треньор и играчи.

САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Чоа, чао, сеньор Роси!

Левски май стана спаринг партньор на всички отбори от А група.Откато великия Роси е велик,няма отбор който да не се е подиграл с ЛЕВСКИ!!!!

Явно и италианеца не го може. Виждаме как истински треньори за кратко време могат да вдигнат отбори на крака. Но при този отбор нищо не е в ред - хора, които са отишли да заработват повече пари без да ги е грижа какво ще става. Трябва коренна промяна, ако се желае предно място. Като се започне от треньора. И останалите "специалисти" в управата. Тогава ще тръгнат нещата.

На бай Делю папуците вече тропат към Италето.

згазихме ги! Бихме ги кат говеждо шкембе у дувар!

Търпи огромен провал -въпреки големите пари отбора става все по слаб ,а фенската маса все по аутсайдерска ! Ние сме свикнали,явно и Гн Русев също!Освен пари трябва да знаеш как!

Аз сум от Цсулитетропол туре микре! Сумо Лувеч!!! Берое му е сателит..

Уефски, марш в Подуене!

След като ЦСКА умря, Левски от мъка тоже...... Само Берое

Платен трол. Само Левски

ОТ БАЩАТА НА ДЕТЕТО ЛЕВСКИ СОФИЯ В СЪРЦЕТО! САМО ЛЕВСКИ!

Казваш го със сълзи в очите.

Нидей рива. Сега като спра и кеша Уефски директно ще отиде в регионалното.

Журналист съм, не коментирам спортни новини, но ми прави впечетление, че привържениците на ЦСКА-София остават много по-развълнувани от загубата на Левски, отколкото от победата на любимия им отбор. Това поведение ме кара да мисля, че комплекси се избиват като нападаш противника, когато е паднал. Просто жалко.

Г-н неутрален, сляп ли си как сините боклуци, всеки ден харчат по ЦСКА??? Неутрален ми бил... Ха ха ха

Не сините, цяла България храчи по червените боклуци!!

Вратарска грешка за първия гол... само не знам докога това палто ще го търпим. Не е направил едно спасяване за цял сезон. От 1 положение му вкарват 3 гола. Изпусната поредна дузпа. Няколко страхотни спасявания на тяхния вратар. После втора атака за зелените марули и елементарен гол.. Отново спасявания на техния вратар. Малко лежане и то времето свърши. Слаб мач за повечето играчи. Липсваше синхрон между линиите... Като цяло разликата в класите на играчите е очевадна. Всеки един от Левски превъзхождаше тези на сателитчето на Микре.. но като отбор бяхме разконцентрирани. Изпуснати 3 точки срещу слаб отбор.

Хахахаха. Хахаха. Искрено ме разсмя за разликата в класите, говедце.

choko73

Ако беше гледал мача, нямаше да напишеш тези глупости! Не е имало страхотни спасявания, а няколко удара във вратаря, които всеки вратар би спасил. Левски вкарват 1 от 3-те си голови положения за целия мач. Берое изтърват още 3. Слабо отборче е Левски, който няма една титла или купа без постановление на управляващите. Не че ЦСКА имат. Нали все си ги мерят подарените трофеи.

Не каза,че нямаше дузпа,но почти винаги съдиите им подаряват поне по една дузпичка.

Пълна пародия в българският футбол.Всъщност добри са щом ме отказаха да Го гледам

Поздравявам Берое,но нищо не са превзели. Само Левски

До всички Левскари:- С какво са най-много са известни "прасетата"? Да плачат неистово и неискрено на чужд гроб! Ама има Господ!

по-скоро са известни с това, че 3 пъти са гледали клуба си на полуфинал в Европа. ама рогатите не биха го разбрали това. няма как да харесваш жени, ако цял живот си бил само с мъже.

Кога Тирето- е било 3 пъти на полуфинал в Европа? А това с мъжете,там явно имаш богат опит,а?

Ма,те жени ли са били 3 пъти, ма ще ги обичам и аз!

Свинефермата изгуби оградата си! Всички прасета, усетили свобода, болни от "свински грип, тичат, коментират и" грухтят"! Успокойте се, КОЛЕДА идва! Видов ден също! Жалки сте! "Повече мразя Левски, отколкото обичам Литекс!

Същият като Тиквун си- ПроЗ. Защо:-Защото си фен на едногодишен, измислен отбор, който отново ще пада със 7:.... и потвърждение на правилото за" свинските" фенове: "Повече мразя Левски, отколкото обичам ЦСКА"! Shame on you!

А само да попитам - сега на Берое ще им вземат ли лиценза, че биха уефски ? Или това се случва само след 5 поредни победи над подуянският гранд ? А дали ще им накажат централният нападател за няколко мача, да си знаят за другият път ? И мутрата и пеевски и плешивеца ги бутат насила и им наливат милиони и пак куцат геренските балерини ... дали пък да не напълнят националният с техни кадри и пак да НЕ се класираме за нито едно първенство и да сме свидетели, как геренският тумор бавно убива футбола в България ! МРАК !

Браво Дельо, браво Роси,голям отбор. Дай Боже да ви е такава отлична играта в близките десет години !

Тревата беше мокра и не добре окосена и затова не ни се получи играта. И тоя съдия не даде поне три чисти дуспи и два червени картона. То как да бием. Всичко е против Левски.

Берое да на се играли върху друга трева? Ако ливски не получи пет дузпи, не може да бие

Явно една дузпа за Левски не стига

Ама как може такова нещо бе! Спас Гнусев нали е приятел с Тиквата? Нали той му даде без пари БТК? Да отиде да МУ се поклони и да изкарат Бирое от А група, както бай Тошо го направи. И какъв е този съдия бе! Като не могат да вкарат една дузпа, да им свирят дузпи, колкото трябва. Вижте как на Арсенал дадоха две дузпи. Ех, те ги вкарат де, ама на Лескито да дадат 4, 5, поне две ще вкарат.

Сменете Италиански ЖАБАР............неразбиращ от атрактивен футбол....

За Бога, не го сменяйте, стойте си с него поне още 10 години!

Говедааааааааа!!!!

Oранжевите припознавачи пак много активни под чужди статии, особено, ако става въпрос за "сините", бре, бре!

Гот ти е? Затова си сложил ник. ! Полагате на всеки....супер сте синята лавина...ха ха ха

Само Бероееее!

Да се вдигнем всички ЛЕВСКАРИ и да ги изгоним тия самозабравили се футболисти .Да махнем тая мутра Русев и слугата му Роси и.Да намерим честен собственик за любимия ни отбор,който ще пуска само собствени играчи излезли от юношите .А сега тоя Русев плаща на определени стюарди да не освиркват тъпите футболисти .Е така верни Левскари няма до никъде да стигнем,защото вече който ни хване ни бие -А ТОВА НЯМА ДА ГО БЪДЕ И НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛИМ ТА АКО ЩЕ С КАМЪНИ ДА ГИ ИЗГОНИМ ТОЯ РУСЕВ И ЖАБАРА.

,,Честен собственик,, ха ха ха...време е да съблечете някой,времето се затопля:)))

Време е да Ви закрият за втори път! С тоя "честен собственик", който се опитва с измама да си присвои нещо, което никога няма де е негово! И емблема имате... колко е жалко, а?

Сър Русев явно е мазохист. Как може да търпи този некадърник треньора? Всеки първокурсник в спортната академия щеше да подреди отбора много,ама много по-добре.Този италиански бездарник излезе в нападение с трима централни нападателя и без крила.Целия хаус му създаваше халфовата линия,а той остави испанската мърша Гомес да се разхожда по терена.Защо не пуска Панайотов?Много по-борбен и бърз. А за тази карикатура Митрев да не говорим.Това е трети мач който печели за противника. Отбора с една трета от бюджета на Русев и разказа играта и ги накара да си говорят сами. А тия глу.паци които подкрепят всички тия безумия ще има да чакат победа над ЦСКА - Ловеч и Лудогорец. Ще има да играят още две години за подложките на купите.Даже калъфки няма да им дадат! БЕЗДАРНИЦИ !!!!

как ви дават такива дузпи ,на говедата и на зелените човечета,хич не е ясно,ама без тях нито говедата щяха да са на трето място,нито зелените човечета на първо!!!

браво минуси!!!само така!това доказва ,до колко са ви реални дузпите!!!

Чиста дузпа, че даже можеше и червен картон да се даде. Препъване отзад на откъсващ се играч.

Русев, махай се мошеннико от ЛЕВСКИ .Дойде с мошеничество, че ще правиш козирка на стадиона -пълен мошеник си .Взимай си тоя смотан ЖАБАР ,който само се изцепва нещо с хитлеристка вдигната ръка и си сяда на местенцето си .Не сме имали по смотан тренъиор .МАХАИТЕ СЕ И ДВАМАТА ОТ ЛЮБИМИЯ НИ ОТБОР,ЗАЩОТО СТАНАХМЕ ЗА СМЯХ ЗАРАДИ ВАС -СМОТАНИАЦИ.

с тези играчи и господ не може да направи рогатите шампиони. видя се, че всичко що-годе интересно пред вратата на Берое бе сътворено от Станислав Иванов. това момче се понрави с борбеност, техника и находчивост. ако телетата искат да просперират трябва да си вземат български треньор, да разкарат тези чуждоземни некадърници и да залагат на повече млади и български футболисти. само тук-там по постове може да си вземат чужденци, но по-скъпи и класни. с млади футболисти ще се представят значилно по-добре. дори да загубят едва ли феновете им ще ги освиркат, защото футболистите ще са собствено производство и за разлика от наемниците ще знаят какво означава този клуб. гледам ги тези чужденци и се чудя. например по десния фланг оперира някакъв, който нито техниката му е техника, нито центрирането му е центриране, нито има идея какво да прави с топка в крака. пълна трагедия. после ще излезне онова заблудено говедо айси/биси и ще плещи глупотии като "само Лесни". то хубаво "само", но какво само? само те са слаби или само те са трагични?

Колкото го бихте предния път!Пригответе се за 3 поредни загуби!

Важното е да биеме тирето за Купата ! САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Тирето Динамо-Спортист ли?

Не, тирето Септемврийско знаме! Приятелю, винаги вие сте били тези с тире-то!Ч Хайде със здраве! От фен на ЛОКО София

От умреш от завист бе гуоведо

от завист умират само хибридни прасета, зурлата им е все в помията на съседа...

Щом говедата слушат AC / DC , значи бъдещето е светло!