ЦСКА покани президента и премиера на юбилея си

ЦСКА покани първите хора в държавата на юбилея си на 5 май.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА покани президента и премиера на юбилея си | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Литекс, създен преди 70 години? Те самите в докумети пред УЕФА, твърдят, че са наследник на Литекс, а не нов отбор или наследник на друг...

Убу е да споменете че става дума за менте цска из менте държавата булгаристана

Важното е Президентът да дойде,Тиквун не го искаме!!! Само ЦСКА!!! ХО ХО ХО

в булгаристан безаконието е ежедневно. как фалирал отбор с нищо незначеща абревиатура може да се кичи с заслуги? значи трупат дългове фалит и после на чисто нов отбор ама с история? какъв юбилей? !

Dir.Bg услужливо са забравили да споменат, че премиера и президента са поканени не само от Литекс-София, но и от Цска 1948. Събитието ще се проведе във военния клуб където бе очредено и истинското фалирало Цска преди 70 години.

2016-2018=70 годишнина.....хипер шизофрения

От сектора на бавно развиващите познат като "Б" много обичат да назовават ЦСКА с какви ли не имена.Литекс, Етрополе и т.н. Но ако победят случайно в дерби много интересно какво ще научат? Че са били Литекс или ЦСКА...? Няма толкова прости хора като феновете на отборчето на олигофрените...

Наглата ловешка сган стигна до там, че да въвлича премиера и президента в легитимацията си като 70-годишен клуб на име ЦСКА! Само че приказката "една лъжа повторена 100 пъти става истина" няма да важи за тях - истинските армейци знаят, че автентичното ЦСКА бе фалирано и прекрати съществуването си през 2016 г.

напълно съм съгласен с теб. но като казваш А кажи и Б. демек кажи как беше закрит Лесни в края на август 1949 година. кажи и как после Динамо се обедини със Спартак и Спортист. и накрая завърши с това, за аФФФтентичният Лесни си е сменял името 11 пъти досега като веднъж спира за съществува. тааааа...слушаме те.

игри,игри,игри,бюрикрати,дипломати,депутати,примати,само за парата!!!и говедата се радват и мучат от кеф,че цска било закрито.те тия ,дето уж закриха цска,фалираха цялата ви държава беее,говежди мърши,ама не цвилите против това и въпреки това българия съществува,както и цска.армията винаги ще съществува!!!българия съществува благодарение на армията и нейния боен дух,което не може да се каже за стадото говеда от предателите от репересивното,,убо"!!!