Един българин край корта в Маями: Сбогом, Кий Бискейн!

В неделя вечер една над 30-годишна история приключи. За последен път на 14-хилядния тенис стадион в Крандън парк излязоха финалистите от на Маями Оупън.

Обратно в новината

Коментари - Един българин край корта в Маями: Сбогом, Кий Бискейн! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекрасна статия.През 2017г бях на турнира - мястото и атмосферата са уникални.Наистина е тъжно за бъдещите фенове на тениса за края на този тенис комплекс.

Безмислено тъпа статия за един скучен спорт.

Ясене, много ти благодаря за този разказ. От него лъха много свежест, оптимизъм / въпреки последният турнир тук/ и темперамент. Много е приятно интелигентен човек да те направи съпричастен на такова интересно изживяване. Апропо асове - Ясене, пластовете се менят, всичко се мени. Според мен най-великият в този спорт играе последния си сезон. Виждаш, идват млади и талантливи спортисти, да им дадем шанс. Не е приятно, когато Линдзи се разрева, че не е взела златен олимпийски медал. Трябва достойно да посрещаш развитието на други спортисти, а не да искаш на всяка цена ти да обираш всички овации и призове. Още един път ти благодаря за свежия полъх насред не дотам радостната българска действителност. А и тукашните медии са настроени чрез най-негативните обществени прояви да ни потискат. Но това е друга тема. Бъди все така към България.

Дай Боже повече "посредствено" представящи се български тенисисти. Но ... Само един е Григор Димитров. А автора на статията се е олял в оценката си.

Посредствено е ласкателна оценка за представянето му в Маями, а в предишните два турнира си беше чисто и просто ужасяващо слаб. Особено на фона на елегиите, които се изписаха за него само преди 3-4 месеца.

Господин експерт по тенис, ще ни дадете ли име на друг български тенисист, който според вашите задълбочения познания е по-успешен с играта си от Григор Димитров? Досега само плюнки и храчки от самозвани критици. Никой не написа едно име на друг българин, който да играе тенис на нивото на коментарите ви. Посредствено бил играл Григор. А тези българи от място 300 и надолу те как ли играят? Сигурно превъзходно. Аман от злобари и завистници!