Световна ръгби звезда: Гейовете ще отидат в ада

Хомофобски скандал се роди в австралийското ръгби, след като един от най-добрите играчи Израел Фолу изказа мнението си за хомосексуалистите.

Обратно в новината

Коментари - Световна ръгби звезда: Гейовете ще отидат в ада | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще заобичам гейовете и ще ги призная зяа най-нормалните хора на света, ако някой ми каже едно единствено животно в природата при което се наблюдават хомосексуални отклонения.

Да не се дискриминират, преследват и да имат свободен избор на живот- да, признавам им го на гейовете. Но защо нормалните хора, когато не изразяват или подтикват към агресия да бъдат ограничавани в изказване на мнението си за гейовете. Примерно ако не тормозиш обиждаш някоя дебелана или дебелани, никой няма да те обвини в каквото и да е ако кажеш че дебелите жени те отвращават и не би имал нищо общо с тях.

Всяка държава си е по своему идиотска. Никой не може да върви безнаказано срещу Природата, каквито и други закони да спазва.

Ша обичате педалите ееей ! Иначе бам и глоба ... засега :)

Другият вариант е те да ви обичат ;)

При диктатурите и тоталитарните общества е забранено да се изказват мнения които противоречат на идеологията им, още повече ако са истина.

Колкото и да подскачат, човекът е напълно прав.

че е прав - прав е, но не напълно. няма как да идат в ада, защото ад не съществува. не съществува и рай, господ и прочие глупотии с които пълнят главите на психично обременените и слаби индивиди. отделно от това, то като му видиш на този името и ти иде да повърнеш.

Ти откъде знаеш има или нема, я ти каам,че има, попа така ми е казал

Знаеш ли какво? Аз карам автомобил, работя с компютър. Трябва доста акъл и равита икономика, за да правиш автомобили или компютри. Колкото и да са усъвършенствани съвременните автомобили и компютри, все пак, са доста по-прости от човека. Защо си мислиш, че от някакъв първичен бульон може от самосебе си да възникне живо същество, което впоследствие да стане човек, вместо да самовъзникне автомобил или компютър?