Промениха часа на ЦСКА - ”Левски” след намеса на премиера

Ръководството на футболния ни съюз промени началните часове на следващите два мача между ЦСКА и "Левски" по молба на полицията и премиера Бойко Борисов.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този вече оправи външната политика и се зае с вътрешната. Аде сега да хване набързо и бегълците и хоп четвърти мандат, щото нали никога не ги довършва

...еее добре че е ББ.... иначе досега да е започнала поредната световна война.... а какво става ако се докаже намеса на държавната власт в управлението на футбола???? футболната централа да не я закрият?

Това нищо не е. Следващата му забрана ще е магаретата са спрат да онождат магарици, а по-следващата дърветата да се разлистват.

Боко има още много какво да даде и на футбола, и на културата, и на бизнеса, и на науката, и на образованието, и въобще на България, на света и на Вселената!!! Той е космическо явление и ние сме длъжни всеки ден, дори всеки час, да благодарим на Съдбата, че ни Го е подарила в същото време и място, където сме и ние. Поклон, Бащице!!!

Даже при Бай Тошо такова насиране нямаше! Ама калинковата демокрация е това!

...всичката мара втасала ,че премиера се намесил да реши един вапрос от национална важност !!!...вiжте в наи- бедната и наи-корумпираната дарjaва в EC ..премиера с какво се занимава !!!

Той Литекс измести в София, та мач ли няма да премести...

А дали може да промени часа в който се изхождам сутрин? Щом като разбира от всичко?

Цялата Мара втасала, че и футбола взе да оправя ..

какво ли прави тиквата в тъмната част на денонощието?

какво общо има премиера?НасрААте се вече с него. ЕПа не го искаме ,народО го ненавижда и мре в мизерия.

Може ли да ни информирате - какво е заповядал премиера - Какви да са резултатите от мачовете? Ясно е, че без него нищо в България не се решава!

какъв е този б.рисов който ще решава кога да играят футболистите то бива ,то може ,ама бивол за мезе не може

Всичката Мара втасала , та великия вожд взе да определя и часовете на мачовете в Булгаристан.Остава да се издаде и РМС за спиране на дъждовете и определяне на слънцегреенето в държавата.Кораба потъва бавно но сигурно.

Пълен абсурд. Премиерът вместо да управлява се занимава с такива глупости. Няма кой да вземе решение за часа на футболен мач. Нямам думи.

мутра до мутра , да живей мутроландия

Часът не е важен. И да паднем и да бием, пак ще се напием, и ще се бием.

Най-добре е всички български мачове да са в 25:00 на осмък след Велик ден!

Що не прати смс с резултата да се не мОрят момчетата?

А резултатът от мача - сигурно и за него са се разбрали...

Щом полицията не може да се справи да изкарат чистачките или да го играят мача в резиденция Бояна, тъкмо премиера може до последно да мисли какъв резултат да се получи. :))))))))))))))))

Тоя "разбира" от всичко - универсално ренде.

А Локомотив БДЖ и Възстанник Войняговци кога ще е ?

ще се играе на 07.04..дневна смяна в градинката на депо надежда...:))

докато агитките правят погроми - така ще е. Следващия път мача може да е в ранния следобед.

Хм, някой май се опитва да изгради култ към личността... или поне към Борисов;)

да се разпореди да заловят избягалите затворници!

Най-вече Борисов твърдо да разпореди на избягалите затворници да се предадат доброволно. За награда ще издейства амнистията им и ще ги назначи в личната си охрана - явно добре се справят, пък са и от неговия кръг, т.е. мутри.

Червената измет в този сайт като види в заглавието името на Боко и налита да плюе като муха лайнарка на буркан с мед. Няма значение, че няма какво да каже по темата, важно е да плюе нещо. Комунодини шизофреници!!!

не пич просто се наживяхме 30 години в демокрация и просто се забавляваме,ако си живял в нормална държава ще разбереш защо...

Въпросният Боко не е ли също от червената измет? Не е ли още член на БКП, тъй като никога не я е напускал, дори когато законът го е задължил?

Сега е редно БОКО да назначи и съдиите на мача за да няма проблеми.

каквото каже ВОЖДА така ще да е..

Вече не би трябвало да има проблеми, защото по принцип хората от Ловеч не създават грижи. Хващат си автобусите, като първо минават да си вземат кебапчета за из път и напускат столицата.

Що за държава е тази в която мутромилиционерската тиква е министър-председател? Гнусна кочина.

Ам че как - ако не е Тиквуня да оправи и футбола ще пропадне тази държава, ей

Поредната простотия

Падишаха защо не гледа кочината която"управлява",а се занимава с всичко друго !!Може ли да го попитам,мога ли да ходя по голяма нужда вместо в 6.00ч.,в 7.00ч.?!

МУУУУУУ

Народа за щяло и нещяло все към бащицата гледа, какво и да си говорим. Дали ще е градушка, дерайлирар влак или дерби мач...бат Бойко, та бат Бойко. Толкова за узрялата ни Демокрация!

ВСИЧКИ БИЛЕТИ ЗА МАЧА, ПРЕМИЕРЪТ НЯМА ДА КАЖЕ КОЙ ЩЕ Е ПОБЕДИТЕЛ !

Да преместят и слънцето да им е отзад на сектор Б, че иначе нямат никакъв шанс с тоя отбор на Пеевски/Сталийски. Що направо не си изберат Доган за почетен председател, хем да не се карат с професионалното лондонско мюре, настоящия им преЦедент.

значи понеже МВР са бездарници и нищо не могат да свършат, дайте да играят мачовете от 7.00 сутринта защото тогава на хулиганите ще им се спи още. и с изключително голяма доза вероятност принамесата си премиера е и казал кави трябва да са правилните резултати на мачовете.

В коя нормална държава по света премиера определя часовете на мачовете?....!!!

АГИТКИТЕ И ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА ДВАТА ОТБОРА ЩЕ ДОЙДАТ НА МАЧА С ОФИЦИАЛНИ КОСТЮМИ И ПАПИОНКИ !!!! ЛУДОСТ Е ОБЗЕЛ БСФС !

А не каза ли,кой трябва да бие???

каза! ще бие Литекс!

ТОЛКОВА ЛЕСНО ТИЯ РАБОТИ, ЗАЩО ЖИВОТЪТ В БГ Е ТОЛКОВА ТРУДЕН ???!

Наскоро комшията премаза с колата си най-добрата ми кокошка-носачка. Сега, по празниците, яйцата ми са кът.Дали да не звънна на мутрата, да се намеси, и комшията да ми върне една кокошка? Или поне кора яйца...

Слаба държава

Е В ШОК !! Б.БОРИСОВ Е НАРЕДИЛ ДА СЕ ОТМЕНИ !!! РАЗПИЩОЛЕНИ АНТАРКТИЧЕСКИ ЛЕДНИЦИ СЪБИРАТ ЛЕДОВЕТЕ СИ ВЕЧЕ ! МОРЕТО НА МОД ОТ ДНЕС СЕ Е ЗАЛЕДИЛО ЦЯЛОТО ! КЛИМАТЪТ ПИШЕ БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО ДА ПРЕМИЕРА, КОЕТО ЩЕ БЪДЕ РАЗПРОСТРАНЕНО ПО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ МЕДИИ ! СЛАВА И ХВАЛА НА БАЩИЦАТА !

Да се слави името Му - за лъвчетата, за зърнопрозводителите, за ЧЕЗ и гинка, за надзирателите и милиционерите, за Балканите и света, за ......., а сега и за футбола!

Вениславе, 4-5 пъти е написано и всеки път грешно!!!!! Този отбор е ЦСКА-София!

Какъв е тоя Бойко Борисов бе?

Кви са тия лефски и цска бе?

СИК-аджийска мутра от 90-те, с прякор Рапона, ДС доносник с прякор БУДА, народно му казват Тиквата, казва, че е чел Винету, но не вярвам, че 3 тома са .. Иначе е бизнес комисионер по Общини, съсипва бизнеса на който отказва да плаща. Страхливец, поради което си мени мнението за часове. Рекетьор и мутра и като цяло.

Забрави да споменеш - обича филии с мас, но не отказва суджуци

Прякорът Тиква му е даден от колегите му в пожарната - заради пословичната му още тогава страхливост и свойството му да се измъква като мокра връв, щом стане напечено.