FIFPro призова УЕФА да спре ЦСКА за Европа

Съюзът на професионалните футболисти (FIFPro) призова УЕФА да спре ЦСКА от участие в евротурнирите.

Обратно в новината

Коментари - FIFPro призова УЕФА да спре ЦСКА за Европа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И, за какво бяха всички тези фалити, изтриване на регистрации, създаване на нови клубове - огледала на автентичния ЦСКА и какви ли не акробатични номера, само и само да бъдат избегнати задълженията, които е наследил ганчев с придобиването на автентичния ЦСКА?! Микренския тарикат се опита( и успя) да си приватизира активите, но с хиляди врътки се опитва да се освободи от задълженията, които вървят в пакет с с активите на клуба. Сега обаче малко по малко се налага да си плаща и задълженията, които е наследил(според законите) с влизането на собственост. А, като собственик(макар и вече бивш) на автентичния ЦСКА, той е наследил и задълженията, не само към НАП и банките, а и по плащане на футболисти и треньори! Тоя фалит на ЦСКА и последващите рушвети по пререгистрация и създаване на нов клуб, ще му излязат златни на Ганчев! По добре да си беше платил всичко, а не да флирва клуба, а след това да се налага да плати двойно повече за да възстанови собственноста си върху истинския клуб!

Предвкусвам голям майтап на 5-ти май. От ЦСКА и правителствения им съпорт се канят да побъркат държавата с въображаемия си юбилей и страшно им се ще да решат титлата именно тогава, срещу Лудогорец. Обаче Домусчиев не е Спас Русев и вероятно ще е решил първенството дотогава...... Дали няма да прати юношите си на 5-ти? Заедно с техните треньори, без Петричев и без никакви фактори от Лудогорец?! Би било забавно.

Мамка ви мръсна еничарска , модератори. Бял свят да не видите и заплатите за лекарства да си давате! Пумиари мръсни!

Защо да трябва!? Та те вече го направиха миналата година и изпратиха съдебното решение на УЕФА, че това не е ЦСКА, а преименувания Литекс на ЦСКА-София!

Негрите измамници нека умират. А сега, ЦСКА, нека махнат всички негри от отбора. Щото това не е ЦСКА, а маймунСКА. Не е клуб на Българската Армия, а орда Негри- Башибозуци.

Сега кой на кого ще честити 70 годишнина, кой ще връща дълговете и кое цска ще играе или няма да играе в Европа турнирите?

Милиционерите от Гейарена се активираха. Тази година ще са извън Евротурнирите и само с нов донос ще търсят участие. А те са царе на доносите, както се знае от години.

в тази държава много се страхувате от ЦСКА .Ами унищожете го,но това не значи,че ще се научите да играета футбол.И все по "трудно" ще ви бъде да ставате първи.Просто събирате се "великите" мениджери,съдии и бфс и теглите жребии,кой да отнесе най много срам в Европа или където и да е и го правите шампион.То и без това намаляват желаещите да гледат тези псевдо "български" отбори.

Вече видяно - дългата трепереща бледосинкава ръка на обичайния заподозрян доносник пак му се иска да се вреди вместо ЦСКА в евротурнирите! Но този път няма да мине!Българският ЦСКА дори и с два минуса,ако това Ви харесва,си е безспорен отличник на повече от дузина победи и толкова точки пред местните бледосинкави идиоти,че не буди съмнение класирането му по спортен път в европейските турнири!!!

Пубер, докога ще повтаряте лъжите на ГГ!?

със СТАРОТО дружество Айде у лево, пиявици недни

Глупости.. юридическото лице, с което са имали договор и което им е дължало пари отдавна е във фалит.. Сори.. ;)

Не са толкова прости работите, прасчо оранжев :)

"...органът на ФИФА за разрешаване на пободни върпоси отсъдиха в полза на играчите в съдебния им спор със старото юродическо дружество на "червените"." Намери всичките грешки и разбери, дали джурналиста е учил български език и литература!

А дали ГраматиковияТ и той не е бягал от час по български език?