От ”Рома” скочиха на съдията

Треньорът и играчите на "Рома" не останаха особено щастливи от вчерашната си загуба в Барселона и от съдийството по време на мача.

Обратно в новината

Коментари - От ”Рома” скочиха на съдията | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

pompai

Вижте видеото по горе как сам се спъва и пада пе.ала ,че от туй на горе имат и очи да говорят.

Не знам какво си гледал,но от една камера се вида как го рита/бута сколяно и затова пада.Лесно се излиза от равновесие на скорост! Не съм фен на Рома но дузпи си имаше,второто нарушение беше вътре,гледай някоя платена тв с много камери ...

Не им прави чест на Рома да се оправдават толкова жалко със съдията. Имаше съвсем минимален контакт в ситуацията с Джеко и онзи се строполи веднага. В другата спорна ситуация се видя на повторенията, че нарушението беше на линията и пак няма дузпа. Иначе Рома заслужават големи поздравления за играта си, резултатът е незаслужен, по-скоро мачът беше за 2:1, най-много 3:1 за Барса.

Често гледам мачове и се убедих че част от набедените за водещи отбори не играят честно- много от играчите симулират. блъскат отзад , удрят назад с ръка /напр. Дибала от Ювентус/ ръгат с лакет . т.н. В борбата за точки убиват красотата на играта- такива отбори са Барса,ПСЖ, Монако, Интер, Рома, Ювентус и др.

И Реал мадрид също!

Контакт е неизбежно да има. Но на видеото много ясно се вижда, че нападателят пада все едно е покосен през краката или му е нарушено равновесието, което не става от досега, който се вижда. Направо президентът Румен Радев да му даде един почетен знак на артиста за постижения в актьорското майсторство!

Контакт имаше и съдията ако беше отсъдил дузпа, нямаше да е в грешка, но джеки падна, все една са го гръмнали с 13/0 в гърба. А безконтактен футбол все още няма. За мен и нарушение няма.

част от играта е и падането за дуспа...суарес го умее по най-добрия начин, така че садята збърка....но мисля че барса ще баде заколена по подобен начин в мн по важен момент е ще ги боли....всичко се връща - милан и челси ще почуктват възмездие.

Сегашните футболисти станаха примадони и балерини. При най-лекото докосване и падат за нарушение. Явно се вижда, че защитникът докосва обувката му със своята, но не го настъпва, а оня пада като покосен с брадва. Това вече не е футбол, а театър!

Дузпите трябваше да са две,видя се от записа.