Алонсо във ”Ферари” или ”Мерцедес”?

В испанските медии се появиха любопитни информации около бъдещето на Фернандо Алонсо.

Обратно в новината

Коментари - Алонсо във ”Ферари” или ”Мерцедес”? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен е твърде малко вероятно Фонзи да се върне във Ferrari. Просто там атмосферата не позволява място за двама пилота-егоисти, а и Фетко не би допуснал да бъде третиран другояче освен като 1 в отбора. По същата причина не вярвам и Рикиардо да отиде при кончетата. Ако Ferrari са конкурентни на мерцовете този сезон, Фетко ще иска някой да му пази гърба и да отнема точки от противника, като финишира след него. Кими или Ботас могат да работят при такива условия, Алонсо или Рикиардо - не. Но има възможност за една друга голяма въртележка: - Mercedes освобождават Ботас и Рикиардо заема неговото място - Карлос Сайнц се връща в Red Bull - Алонсо сяда отново в Renault, а неговото място в McLaren се заема от Ботас. Ако все пак Кими се откаже в края на годината, все пак ми се вижда по-вероятно Ботас да отиде на неговото място при червените, отколкото Рикиардо. Тогава въртележката пак ще се завърти по подобен начин с единствената разлика, че McLaren ще привлекат някой млад пилот отвън (Ландо Норис?), за да спестят от заплата.

Това е жълт испански сайт. Само спекулира, няма нищо вярно. Единствените промени за догодина които са на 99% сигурни: 1.Рикардо отива в Мерцедес при Хамилтън. 2. Ферари освобождават Райконен. Това е. Къде ще отиде Ботас не се знае. А Алонсо ще си остане в Макларън до пенсия. На 90% сигурно. В Мерцедес или Ферари няма шанс за него. А в Рено не би се върнал. Те са по назад от Макларън и ще им трябват доста години докато се върнат в челото. Алонсо го беше казал, че няма да ходи в Рено, и че на тях им трябват поне три години докато се върнат в топ 3, така че остава в Макларън до края докато е във Формула 1. Така че Алонсо няма да ходи в други отбори и от него нищо не зависи за разместването догодина. Той си е в Макларън до пенсия.

пп. шанса на Алонсо за трета световна титла е догодина с Макларън-Рено. Тази година догонват РедБул, догодина атакуват титлите. Ако не успеят, ще има последен шанс през 2020 третата им година от партньорството с рено. А той би останал и за 2020, след като 2018 и 2019 се очертава да са силни сезони за Макларън-Рено. Така че според мен Алонсо има три сезона с Макларън до края на кариерата си във Ф1. Сега е първата.. В Мерцедес и Ферари няма място за него. А в Рено не би се върнал никога, тъй като са по назад от Макларън и ще им трябват повече сезони докато се върнат в борбата за титлата.

Безспорно много талантлив пилот,нно изглежда само талант не стига.

Къде били съотборници Фернандо и Люис? МАКЛАРАН или Мерцедес! Проверявайте бе хора!

В Мак Ларън бяха.

В Макларън бе. Ти сезон 2007 гледал ли си го? ОМГ и келеш.

Аз зная че е Макларън, само че беше писано Мерцедес. След моя пост оправиха статията. Фен съм на Алонсо и зная, който не е прочел първоначалната статия моля да не обижда.