Син юноша нанесе трета поредна загуба на Левски

"Ботев" (Пловдив) успя да победи "Левски" с 1:0 в мач от втория кръг на плейофната фаза на Първа лига.

Обратно в новината

Коментари - Син юноша нанесе трета поредна загуба на Левски | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изваждайте Подуяне от А група за симулативна игра.Делио Роси си е супер треньор но тук не може да вирее такъв защото играчите са лигльовци дето мрънкат че пуска едни а не други или че ги кара да тичат и на тренировка шефовете са мутри които си искат своите футболяги в отбора щото си мислят че ще излъжат някого да ги купи.Я си взимайте Ники Митов и си се радвайте че бил левскарче той най си ви приляга.

Тъпите и прости ЧОРБАРИ веднага дойдоха да се радват на загубата ни .Е хора ,какво искате от дечица на прости фатмаци, които по заповед и отбор им направиха и ги караха на сила да ходят на мачове и да викат за ЦСКА ,въпреки че на село не знаеха какво е футбол .Колкото и да се радвате на моментните ни загуби, ПАК ЩЕ СИ ОСТАНЕМ НАЙ-ГОЛЕМИЯ И НАЙ -ОБИЧАНИЯ ОТБОР -ЛЕВСКИ-ЗА НАРОДА . А вие, като пак се разпаднете -БФФ пак ще ви вкара ,я като Литекс ,я като Горно Нанадолнище, защото сте ПЪЛНИ СМОТАНИАЦИ и ТЪПАЦИ.......

". А вие, като пак се разпаднете -БФФ пак ще ви вкара ,я като Литекс ,я като Горно Нанадолнище, защото сте ПЪЛНИ СМОТАНИАЦИ и ТЪПАЦИ..".... ............................................... Добре го докарваш на мокрите сънища, говедо превъзбудено.Да не забравиш да смениш кондома....преди да затвориш пак очите...

Говедо просто , недоносено, заминавай да четеш политически лекции в Нов Български , ако те вземат, разбира се. Тук се говори за футбол. Ама , че смотаняк! Войници служеха не само в ЦСКА

Тиквуне, всичко е ясно, ГГмото става шампион за да си оправи имиджа на измамник с надеждата да играе в Евротурнирите , слаб Левски взима изненадващо Купата, на Лудите им е все тая и всички доволни.

Един смотан чорбар взел да казва че Левски не бил на народа .Ей чорбар ЛЕВСКИ ВИНАГИ Е БИЛ И ЩЕ СИ ОСТАНЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ И ОТБОР НА НАРОДА .Чорбата я създаде БКП по нареждане на КПСС през 1945г. Компартията задължаваше всички военни ,старшини ,офицери да са от ЦСКА. Партията нареждаше по провинцията всички да са от тоя отбор-иначе няма работа,защото там се познават всички .Добрите футболисти от юношиските отбори задължително ги вкарваха в военната школа- Чавдар и от там в ЦСКА .Който откаже ,хайде - кашик , а ако играеш за ЦСКА-няма казарма .И това се отнасяше за всички спортисти от всички дисциплини .Тая школа Чавдар -чорбарино, беше в Лозенец на местото сега на Природния музей.Така че вие сте създание на КОМИНТЕРНА , а впрочем не се ли казвате ЛИТЕКС. ха, ха, ха, ха......... .........

Казват се "Свинтекс". С китка люляк под опашката, която да приглуши вонята на умряло. Засега безуспешно... Нека квичат, сеир да става.

Всяка загуба на Подуяне е победа за бг футбола.Ако беше друг отбор бих си помислил че бойкотират треньора си и падат нарочно-такива пропуски пред голлинията я изкарва с кората в аут или пък гола едно безобидно цетриране каквито има по 15 на мач и всички замръзват и оставят нападателя сам на 3 метра от голлинията да бие като на тренировка.Пак уточнявам ако беше друг отбор защото Подуяне по принцип са си идиоти и не можеш ги разбра кога симулират и кога толкова си могат.

Един изключително слаб "Ботев",който трудно минаваше центъра победи "Левски",който само владееше топката,но не знаеха как да вкарат гол.С една дума слаб футбол.

1. Левски бил отбора на народа- лъжа. Преди години , когато София беше 800 000 със селата около нея, ни пробутваха лафовете, че Левски имал най-много публика в страната. Никога не е било. Левски имаше най-много публика в София, но в провинцията ЦСКА го биеше навсякъде. Сега вече и в София, защото от новите софиянци-около един милион , съотношението ЦСКА-ри към Левскари е 10:1. 2. Втори мит: ЦСКА се представял силно зад граница , защото е вземал готови играчи. Левски също вземаше готови играчи колкото си иска: Трайчо Спасов , Киро Миланов, Ивков, Илиян Илиев, Гонзо и много други.. За разлика от отишлите в ЦСКА обаче, където дисциплината беше желязна и всеки ден беше като 100% натоварен, отишлите в Левски си останаха на местно ниво поради особеностите на атмосферата в подуенското отборче- махленски терикатлъци на дребно и предъвкване на стари успехи до посиране- още говорят за 7:2. 3. Трети мит. Подуенските дебили и Люлинските наркотрафиканти се изживяват като носители на идеите на Апостола. Ако се намери един на сто от тези лумпени да може да каже името на майката на Апостола, ще се откажа от всичко написано.

положението вместо да се влошава,ствва все по-безнадежно!Жалко за Левски.

...стАва все по-безнадежДно.

Русев и Роси махайте се от любимия ни отбор,защото сте мошенници -всеки път ви го пиша пък и вие си го знаете .Излъга че ще правиш козирка и отбор ,но явно дойде да събираш пари от билети ,но да знаеш че повече никой няма да отиде на мач.

Закривай!!!

Еми така е - като гонят само един противников играч, лескито не може да се надява на повече от почетна загуба. От другия мач да се гонят по трима, дузпи може и да не им давате, то се видя, че не могат да ги вкарват и без тва.

Въпреки всичко ме радва , че от школата на Левски се развиват млади талантливи футболисти ! САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Това, че си вкарал гол на Левски, не те прави талантлив. Всеки цървул може да вкара гол на левски.

така прогнозирах и съм вече наясно, че говедата няма да играят в Европа. До края на плейофа тези смешници от Гейарена няма да имат дори и точка повече, а само загуби. Ето защо, време е милиционерите да пускат поредния донос срещу армейците... Това им е надеждата! .

Проблемът е че май ръководството на този отбор не го вижда а когато имаха финансоват възможност да направят или поне да направят някаква основа за един много силен отбор те не се възползваха и сега се стигна до момента те да разчитат ЦСКА и Лудогорец да им пуснат по някоя точка за да имат поне някакъв дори и минимале шанс да се вземат титлата или на късмет за купата

Заклет Левскар съм , но сега наистина се оплескахме ! Да забравим този сезон и повтарям , важното е да вземеме Купата ! ! ! САМО ЛЕВСКИ ! ! !

с тази игра и калъфка няма да вземат. СРАМ И ПОЗОР.

СРАМ И ПОЗОР е да си оранжев припознавач ! ! !