Севиля преговаря с Юнайтед за Бербатов

Испанският гранд Севиля иска да се подсили през лятото с българския нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, съобщава таблоидът "Сън".

Обратно в новината

Коментари - Севиля преговаря с Юнайтед за Бербатов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да се направи нешо или ще сасипят Бербатов , ако трябва да се махне да се маха , тои трябва да играе за да показва гениалноста си

Истината е че Ман Сити се интересува от него.Манчини цени високо Бербатов.Юнайтед няма да го продаде в А нглия защото ще бере ядове със Бербатов.Истината е въвсем друга.Откакто Ернадес Играе редовно е вкарал само един гол.Освен това видяхме във последните мачове че е голо вода.Просто не разиграва.Братята Глейзер тъка нареждат-мексиканеца да играе за да се гледа Юнайтед в Америка.Напоследък САФ сам създава негативните новини за Бербатов за да отместри общественото внимание от неговите и на Рууни хулигански прояви.Снощи Роналдо на 5 пъти пропусна да вкара,но не беше обруган ,а оставен и накрая все пак донесе победета на Реал.Копелета.

Като видя кой го е публикувал и ми става ясно ,че няма нищо вярно.Този жълт вестник си пише каквото си иска.

Най-добре ще е да се занимава с г-жа Петрова!!!!

митйо търка пеиката не заради отличната форма на ернандес,а заради своита отчаиваща форма..

Егати унижението. Не е като Роналдката да отиде в още по-добър отбор, а пада надолу. На негово място трябва да се откаже и да започне да се занимава с треньорска дейност.

АБЕ СТИГА С ТОЯ СТИЛЛ БЕ ХОРА. КАКВО ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ ТИ Е СТИЛА ДАЛИ СИ ЛЕВИЧАР ИЛИ НЕ ДАЛИ ВКРАВАШ СЪС ГЛАВА КРАК ИЛИ ГЪЗ .... КАТО СИ ГОЛМАЙСТОР НА АНГЛИЯ ИМА ЛИ НЯКАКВО МАДАФАКА ЗНАЧЕНИЕ СТИЛА ТИ ?!?!?! ТРЯБВА ЛИ ДА ТЪРЧИ КАТО МУХА БЕЗ ГЛАВА И НИЩО ДА НЕ ПРАВИ ? ИЛИ ДА ИМА ПРОСТОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ПОВЕЧЕТО ФУТБОЛИСТИ ?!?!?

Хаха, споко, пич! Първо - ръбът трудно би бил тъп. И второ - Бербо се влааачи, ама буквално. Има уникален усет за пласиране и много добра техника, но това влачене ги заличава. Някак не пасва на стила на игра на отбора си, който е динамичен. Пиши го продаден, най-добре някъде в Италия, там ще пасне идеално. Примерно в Парма...хахаха.

еми стила му е такъв, не да търчи като изоглавен, а да тича когато трябва. Да не би, като се връща при всеки корнер, след това търси топката и организира атака от центъра до противниковата врата, това не е ли тичане ? Не е бърз, като постоянна скорост, но е бърз на старт, мога да дам много примери за това, че Бербатов не е бавен въобще, но просто не е дотолкова енергичен, все пак е 1,88 и за толкова години се е научил да разпределя силите си, че да е на ниво целия мач и когато трябва да спринтира, когато не трябва .. не гони безнадеждните топки, гледам Бербатов от 6 години във всеки 1 мач и в Тотнъм и в Юнайтед, а преди това и 1 сезон в Леверкузен отчасти !!!

Защо бербатинката не игра срещу нюкясъл..? . Имал нално растежение.. той много се кефел като стадиона изреве " Уууу Да го бм в оза !" та останал и след мача з а среща с с почитатели..

Трудно ще го заобичат докато се влачи по терена...Твърде е непостоянен, иначе 12 млн. мисля, че са доста за Бербо, вече е старичък и струва не повече от 6-7 млн.

Влачи ??? Тъп си, като ръб .. 12 милиона малко за играч с уникален стил и съвкупност от качества, а и голмайстор на най-силното първенство

QTEK

струва колкото дембеле и иво иванов догодина у касъмпаша бербатинков .

ами не зависи ли от това дали той иска да напуска клуба.

хех то само във ФК "Горно Нанадолнище" не са го пратили... то май и Е.Данчев ще се е мяркал там а?

Сега пък Севилия нали Рома го искаха.... Айде аман от глупости. Само исакте да пишете нещо за Бербатов, че да разприказвате хората във форума ... егати