Цвети Пиронкова: Имам доста смели мечти

Най-добрата българска тенисистка Цветана Пиронкова е доволна от представянето си в турнира "Уимбълдън" и не са съжалява за нищо. Очарователната пловдивчанка допълни, че тази надпревара й е любимата, играе без напрежение и продължава да мечтае за първата си титла.

Обратно в новината

Коментари - Цвети Пиронкова: Имам доста смели мечти | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МИЛО ЦВЕТЕНЦЕ, ЖЕЛАЯ ТИ ВСИЧКИТЕ МЕЧТИ ДА ТИ СЕ СБЪДНАТ!

Аман от пишман разбирачи и патриоти!!! Какво толкова е направила Пиронкова тази година? Една крачка назад!!! Какво направи Квитова? Една крачка напред - до титлата!!! Вместо да мечтае, да започне да работи здраво, ако иска успехи. Защото от миналата година освен отпадане в първи-втори кръг на турнирите в които участва, друг успех няма. Бачкане му е майката, а не празни приказки!!! Иначе и желая успех!!!

Цвети, прекрасно е човек да обича и уважава баща си, да се съветва с него, да се окрилява от одобрението му. Особено когато бащата е правилен човек. Но природата ли, Господ ли или заедно са разпоредили човек да се отдели от баща си и - може би с болка в душата, от един момент да продължи нататък с друг човек. Важно е да не се пропусне този момент, да се намери успешно другия правилен човек, за да се научат нови неща, да се преосмислят житейските цели и начините за постигането им, да се премине на ново, по-високо ниво. А бащата трябва да преглътне този горчив хап и да продължи да бъде подкрепа и опора. Бащата, уви, не е за цял живот и ако наистина е правилен човек, би помогнал с всичко, което знае и може, та този необходим преход да протече нормално. Говоря за перипетиите на професионалното израстване, а не за обикновената житейска участ (макар че те почти винаги се преплитат). Аз ти желая и в едното, и в другото да имаш и късмет, и успех.

ще си останеш с тях.тъпчеш на едно място.до кадето стигна миналата година ,тази няма прогрес.

модераторите, поне в тая статия не пускайте тъпи коментари като по-горния, моля

Пиронкова се представи достойно срещу шампионката Квитова, която спечели финала по-лесно от мача с Цвети

Ако я поеме някой добър треньор и поработи върху сервиса - да вкарва по-висок % от първия сервис, може да влезе и в топ 10. Много ме беше яд в третия сет срещу Квитова...

Пожелавам и много успехи и да се сбъднат всичките и мечти! Страхотно момиче!