17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички сини шимпанзета с победата на ЦСКА.. Как е, боли ли? Хихихихихи...

Г-дата-не е срамно да паднем от Хайрун все пак те имат бюджет колкото Дунав Русе.Г-дата-не е срамно да паднем от Вадуц все пак те играят във втора швейцарска дивизия.ЦСКА-нормално е да си бием Базел все пак сме ЦСКА.

Като им влиза еднометров квадратен х*й със страна на квадрата 30 см, ще дерат я, че то ще боли!!!!

само да ти честитя победата на ЦСКА.. Наздраве... Хамруне...

Довечера на Гейарена ще има ли заря? Говедата ще правят загрявка за мача с малтийците..., но то такъв мач няма да има, а те още не разбрали и пускат пореден донос, този път до ООН...

По походката на жена ти , когато се прибере довечера ще разбереш.

На мача с Хебър ще има повече хора отколкото вие ще съберете срещу Базел! Направи си сметка какви палячовци сте всъщност.

Залагайте смело на победа на Базел , сигурни пари за лятна почивка !

А бе щом вашата "легенда" Стойчо ви отсвири и отиде в 1948, то е ясно кое е истинското ЦСКА. И се глейте отбора, а не се занимавайте с Левски!!!

Искам да ви поздравя с песента "На т'слата дръжката" .. :) Стискайте я и се дръжте за нея здраво.. Догодина пак ще ви я наденат..

Ти си гледай отбора. Ама точно кой отбор??? 1948? Тирето Микре? А че няма да елиминират Базел е 95% сигурно.

Евроидиоти ще има на преиграването с Харпун?

1 000 000 ще има, но първо ще минем да се изредим на майка ти. Жалък припок.

хахахха.. пикаете ли газ, посинели говедца? Ядохте дебелия Хамрун, сега злобеете срещу ЦСКА - най-успешния български клуб в Европа.. Пожелавам ви приятно гледане на мачовете.. Между другото се чудя, колко ли парояк е направил Никиту дето ви продаде мача? ...

Вече го няма ЦСКА, има ФК Свинтекс, които ще квичат жално довечера след мача.

Може и да квичим, но сме с един кръг по-напред от синьо-кафявата помия..... и с неколкостотин хиляди евро също.. и така всяка година.. а вие събирайте дарения и капачки да раните на Перукан дебелио гъз...

Ами отидете да си подкрепяте отбора. Несериозно е да имате толкова публика на 45-хиляден стадион и за такъв важен мач. Толкова си обичате отбора, това са ПОЛУПРАЗНИ трибуни!!!

Рядко малодушие , уж няколко милиона се кълнат в чевените, пък на стадиона едва 10 хиляди и го смята за много. И кои са тези Вас, над които са високо. Жалко и комплексарско .

Голямо дране ще стане ужас.......................

каква радост?!? Цели 10 000 щяло да има на стадиона-)) Ххахаххахахах смешници жалки.

Селяните от ловешко ше дойдат на скурзия до стадиона..

Каква наглост, вместо да си стоите тихо и ниско в ъгъла след поредния СРАМ, веднага изпълзяхте да обиждате другите.

Как си позволяват тези същества да обиждат отбор от класата на армейците, които се наложиха над македонските аутсайдери, над ирландците, дето не може оцели дървото и Базел след автогол??????

Ще си дерат гъзовете след мача.....

въй, 127 СОУ в София, гръм да го удари! Че и са специално за репортажа са отворили централния вход, малее - след толкова години там най-сетне и аз неговия възпитания да го видя отворен, щото все онзи страничния към лафката бе отворен за простолюдието. Ама сега за по ТВ-то са го отворили! въх-въх ...

20000 евроидиоти ще серат редки сини лайна пред телевизорите..

Недей да съдиш за другите по собствените си действия, сери си кротко в ъгъла и бъди щастлив.

Като гледам на теб и себеподобните ти вече добре са ви напълнили устичките и пръскате в този форум.. моята намеса няма да е нужна.. :) Пък и вие си носите на това.. Вече колко време търпите и Перуките и Педераско да ви кендзат и нищо не правите...

И те ще падват в устата ти! Да ти е сладко!

За Литекс-Ловеч ли ще викат

Колега, може ли да те питам - а с кой ще играе Спартак? Този де, подуенския, как беше? Витоша ли беше, обърках се вече от толкова припознавания и смени на имената. Аааааа, да, сетих се, беше нещо за техния мокър блян - с "евро" май започваше и завършваше на нещо нецензурно.

"Нашият евроблян" е ваше настояще, етро-идиоти. А за заглавието - и гз да си дерат, няма за кого...

Само 10 000! Че напънете се още малко , де. Сините евроидиоти бяха събрали над 15 000 зрители, да им гледат резила.