17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това показва нещо много важно-нивото на по-долните лиги в Испания е доста високо. Това важи и за Англия, Германия и Италия. Не случайно това са и най-силните първенства в Европа.

Gugnelid

Голям кеф :) Колко ли би струвала фланелка на играч на Алкояно след 10 години?

С човек по-малко да победиш Реал Мадрид си е наистина голямо постижение, но и съм напълно на едни мнение с човека от първия коментар.

ТОТО?!?

Да беше гледал мача.. Нищо общо с тото си нямаше.. Реал не показа нищо.. ПОДЦЕНЯВАНЕ от УЖ играчи, а иначе - МИЛИОНЕРИ.. Тез селянчета ний само с името си ша ги бием.. Изигра си ТРЕТОТО отборче с хъс мача на живота си.. Особено вратаря им.

Ако бях на мястото на Зидан, бих казал че не съжалявам и искам да привлека тези момчета със сърца..Толкоз..

"Във футболно отношение, това бе срам за историята". Глупости. Откъде накъде гледната точка на Реал е меродавна. За Алкояло това е гордост и постижение за историята.

То последното десетилетие и по-малко имаше вече такива случаи, с Реал да отпада от третодивизионни отбори или даже четвъртодовизионни, че силно ги подценяват и пускат някакви непомирисващи титулярно място.

"Бързовар"-Сусурлево също ще ги победи!

ЗА реал мадрид СИ Е СРАМ, РАЗИЛ, ПОЗОР .... ЗА АЛКОЯНО Е ОБРАТНОТО ... НАПЪЛНО НОРМАЛНО .... МОНЕТАТА ИМА ДВЕ СТРАНИ .... ИМА ДВА ОТБОРА СЛЕД ТОЗИ МАЧ .... ЕДИНИЯТ НА ВЪРХА, ДРУГИЯТ НА ДЪНОТО, ОБРАТНО НА ОБИЧАЙНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ....

Така е, но е редно, когато се пише за спортно събитие, да се уважи първо победителя, после да се плачи за победения. Но предвид, че коментираният мач е повече бизнес, отколкото спортно събитие, може и да си прав. Какви са тези келеши от Алкояло, да мътят водата на големите риби. Следващия път да пускат бързо два гола и да се махат. Щото всяка жаба трябва да си знае гьола.

и с тренер и без тренер си могат, но не може всеки мач да са в топ форма! Такива измислени като зидан и гуардиола що не се пробват на някой не гранд, да видим колко са тренери реално??? Зидан, за мен лично и като футболист беше гола вода, еле па като тренер. Само Клоп показва какво е истински тренер последните години.

Какви неща се получават с добър вратар и нахъсани играчи, а не гелосани милионери, два прекрасно гола им шибнаха, даже втория беше като по учебник. Значи не всичко опира до пари всеки пак!