17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е Божия намеса. Не, че докторът е бил там, това е било случайност. Божия намеса е, че човекът е оцелял. Всичко е Бог, каквото и да правим, на каквото и да се надяваме, Господ ни е начертал всичко. Всеки един ден трябва да Му благодарим, защото Той ни го дава. И винаги трабва да Му се молим, защото сме грешни, да Му се молим да пречиства това, което остава след черупката ни - душата. А тя е вечна, но само Той може да я пречисти. Амин!!!

78мин...уаууу...кардиолога е добър...

Чета, че напоследък зачестиха паданията на спортисти - от времето ли, от що ли?

От витамините.

Принципно професионалният спорт е вреден, защото отиват на предели. За разлика от лекият спорт. Но хора умират навсякъде. Едно време се твърдеше, че на минута умират 4 човека, а сега при повече хора са сигурно повече. И да искаш, няма как да тъжиш за всички. Това е природата.

Слава Богу. Всеки трябва да има по един ангел-хранител в човешки образ като Андрю. Сетих се и за моя такъв, който също се казваше Андрю и ме спаси от удавяне. Да са живи и здрави.

Имах честта да работя в болницата, чийто медицински директор беше Д-р Deaner. Това беше през 2014, Източен Лондон. Тежък район. Това бяха първите ми месеци като консултант в Англия. Запазих добри спомени и се надявам, че чувствата са взаимни.