10 слависти измъкнаха точка от ЦСКА в продължението

Греъм Кери е грешникът за "червените" с пропусната си дузпа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦСКА- Roma! левски- Рома- Старши!

Измислена дузпа, червен картон, слаб съдия... Бялата лавина срещу чернокожи наемници

САМО СЛАВИЯ ... МОМЧЕТАТА С ЮНОШИ ИГРАЯТ СРЕЩУ ,,ГОЛЕМИТЕ" ... НЕ ВИ ЛИ ИСРАМ ЦЕСЕКАРЧЕТА ... срещу Рома какво ще правите а?

Ограбиха труда на Кабаков!

И с 8 щяха да я измъкнат от "великия" ЦСКА ! То само със злоба не става.

Коментаторите от Диема са безкрайно пристрастни и затова са некадърници. През целите мачове говорят колко велик е този отбор, какви гении са играчите му, какво трябва да направят. За тях този отбор не трябва да губи. А когато този отбор вкара гол, коментаторите от радост вероятно пълнят гащите си. За тях друг отбор няма на терена. Коментатири от Диема: много жалки сте. За какви армейци говорят. В този отбор кой от негрите и другите чужденци е български гражданин? Кой от тях е служил в българската армия? Четирите букви "ЦСКА" в момента нямат никаква стойност. Това наименование е анахронизъм.

Ей големи разбирачи феновете на Левски, това ако и техните футболисти бяха като тях щяха да са на първо място , само не мога да разбера като си покажеш простотията под статия на ЦСКА това по голям мъж ли те прави, а за мача статистиката казва всичко

Кабаков играч на мача, още плаче в съблекалнята за пропуснатата победа.

ТО ГОЛЕМИ СИМПАТЯГИ ЛОВЕШКИТЕ ....КАТО ТИГРИ....

Разкарайте ги тия наемници от Българска армия! ТОВА НЕ Е ЦСКА!!!

Тройчо ша го изгонят......

Така е.Толкова надежди имахме в него,а то какво излезе.Пълен провал.

Само Славииияяя

Много зле изигран мач за нас

Нищо трагично не е станало за ЦСКА - София. Толкова си могат.

Нищо трагично не е станало, играхме добре, има такива моменти - просто не ще и не ще да влезе... всички отбори са го преживявали... повече ме притеснява, че не можем да намерим кой да вкарва дузпите... има време - ще видим... само ЦСКА!

Ами като ритат във вратаря,как ще вкарат,а и дузпата.Пълен треньорски провал,че не са тренирали дузпи.

Офф, следващия път 2 червени картона, 2 дузпи и най-малко 10 минути продължение, та дано цска-Африка да бият! Подиграха се с работата ми!!! Офф

Стойчо,защо така бе отборът ти игра за минимална победа и дузпи не си ги тренирал и да вкарват голове също.Тази вечер разочаровахте хиляди българи.Как ще се представите срещу Рома без никакви идеи.Всички вече са ви разбрали ходовете.Пас към Йомов и хвърляне в палантерията.Изчерпали сте се и у нас много отбори ще ви скъсат трътките.

Дай дуспа, изгони играч и направи литекс шампион.

Дузпа се пише със З,неграмотник

Неграмотник, научи се да пишеш и тогава коментирай