17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой треньор не може да е вълшебник,който да направи спънати коне да играят футбол.Много просто.Купуват слаби играчи и искат да побеждават.Е няма как да стане.

И той се казва Димитър Пенев, само той е достоен да води ЦСКА ( стига да се сети накъде)!

Акрапа бил победил Рома,тази Рома в последния мач без никакво значение ,с 7-8 дечурлига и аз щях да я победя.

Докато това алчно ловешко джудже е собственик на отбора ще бъде така.В една нормална държава този нямаше да излезе от затвора ,а сега е "уважаван бизнесмен".Явно хибрида между Литеск,Етрополе и останките от ЦСКА не се получава.И този Пламен Марков е такъв лизач и смешник ,че нямам думи.

Голям праз

Все си мисля, че ще духаме супата с чичовото червенотиквениче

Явно ние управляваме ЦСКА.

Всички червени говеда да бъдат изгонени и кочината да се затвори. Има много други ЦСКА, освен това на Литекс

Рибата се вмирисва от към главата!

Закривай!

А Любко Петрович кога му е ред ?

Петев май изгоря като треньор на Босна:)))

В това микренско ГМО трябва да има някой който да скача и да плюе по съдии и противници.определено акрапа не го правеше и логично си замина .това е цялата идея за смяната .жужето от Микре е великан

Така ще е докато българския футбол се управлява от хора, които не им е там мястото, ще си кадруват, както си искат и ще си играйкат до насита, а после има много да се чудим защо ни бият футболни анонимници от цял свят а националния отбор се е превърнал в боксовата круша на Европа.

Някой яко е заложил каква ще е тройката и сега взема мерки да спаси парите - ГМО почетно 3то място

Да се хваща и да бяга от българския футбол. Ще си намерат достатъчно добри отбори които ще го поискат.Бах ти ловешката селения в ЦСКА-то.Събраха негрите от цяла Африка,треньора виновен.

Не всички. Имаме още за кочината ЦСКА

Ебаси манджата с грозде... "Духа супата" отива на "Армията" при Гмо от село Микре, а синьо говедо отива в Царско село... Ха ха ха

Няма значение дали е червено или синьо,бяло или пенбяно важното е да умее да участвува в уредени мачове.Това е характерно за българския футбол.Нали букмейкърите дават парите ,те казват кой ще бие и кой ще пада и с колко.

Стойчо Стоилов най-големия селяк, неграмотен, арогантен туземец. Като футболист Стойчо Стоилов носеше парите за подкупи в чанти по другите отбори като Металург Перник например, Олимпик Галата, и разни подобно изроди. Та така Литекс ставше шампион. Та Стойчо Стоилов е пожизнен там, и докато е там, няма да има резултати.

Този Стойчо Стоилов е толкова тъп,та чак дрънка.Аз ако съм толкова тъп бих се хвърлил под бързия влак и да приключва агонията.

Когато го назначиха написах коментар че ще изкара няколко месеца.

в България , няма да има футбол докато командват и управляват интереси!! Там 5-6 плюнковци, недоказали фубтолисти искат смяна на тренера, там 2-3 у руководството са "съглани"! Ей буклуци доведохте българския футбол до нищото! КОЙТО и да е тренер , ДАЙДЕ МУ ПОЛЕ ЗА ИЗЯВА и ВРЕМЕ! Там няколко измекяри "разбирачи" са против- ей буклук стани треньор поеми отговорност! Сега айде пак Л.Пенев. Ако не се му бъде даден шанс ша се повтори същото! И това се повтаря , потретва и т.н. във всички клубове в България! Ей "Разбирачи" , "Нахлебници" и прочие буклуци и ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!

Кръжок " Краката ни пречат"! " Левски" пред фалит от Х години чака държавата да му помогне, а всички със заплати и коли за над 100 000 лв. " ЦСКА" треньор не си намериха, а той трябва да накара тулупи да бягат подир топката... Г. Ганчев дори осъзна, че е заложил на куц кон!

Жужето , че ги тренира ...вай , вай къв му го забучиха на Акрапа?!

То се очакваше,в ЦСКА всички са виновни само микренското джудже -не.

Това е типично по български , освен ако треньора ме си е тръгнал сам . Не може да искаш резултати за няколко месеца , но Бг бизнесмените , които си мислят че разбират от бизнес са си чиста проба цървули . Те трябва първо да учат а тогава да пробват да управляват . Чудя се само как тези тре ньори им се връзват да поемат д тези фирми .

Е то не съществува от 5 години такъв отбор, те тренерите му сменят... Смешници припознати. Литекс оле Оле, оле, оле Обичам вА припоциии....

Акрапович с Локо Пловдив замалко не отстрани Жозе Мауриньо с Тотнъм. Ако не бяха продали Али Соу, можеше да се преборим с Лудогорец. Мисля че трябваше да се остави босненеца да работи един пълен сезон и да му се помогне със селекцията и Тогава да му се търсят косури. Нямам нищо против Любо Пенев, но ако и на него не му се помага, резултата ще е същия. По спокойно и без нерви, въпросът е да се работи правилно и резултатите ще дойдат, на прага сме.

Що ли се бъркате в сметките на ловешкият гном? Той си знае! Само че, някой трябва да му подскаже, че един треньор за да вземе някакво отличие с отбора, трябва да изкара поне един сезон!