100-те победи на Хамилтън: Историята на 14 луди години

Едва ли ще видим някой някога да надмине това постижение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

още с появата си да стане шампион, но за малко не му стигна и остана на разочароващото ВТОРО място, но пък си го върна още на следващата година, та чак досега!!! Голяма работа е, нищо, че тук доста го мразят и за цвета, и за гаджетата, и за държанието му, пък и за парите му, разбира се, ха-ха-ха!!! Каква ирония! Бедни некадърници и нещастници да оценяват таланта на другите....!!!!

Е ПРЕЦЕДЕНТ В СВЕТА НА СПОРТА ОТ 100 ПОБЕДИ ПОЛОВИНАТА СА "спечелени" С ИЗМАМА И ЛАНСИРАНЕ ОТ ВИСОКО...... В ИСТОРИЯТА НА СВЕТОВНИЯТ СПОР.... НЯМА ДРУГ ТАКЪВ СПОРТИСТ КОЙТО ДА Е ЛАНСИРАН И ПОДБУТВАН КЪМ ПОДИУМА

Би било интересно да чуем какво би казал по въпроса Шумахер, но за съжаление го загубхме много много рано.

вторият няма думата, а бива забравен.

Фенчетата на немският дебил направо квичат като видят бъдещият 8 кратен световен шампион във Формула 1.

Kenn1111

Глупости няма едно сътезание в което да е показал че той а не колата решават нещата.Скука.Изобщо не го виждам като способности в челната десятка да не кажа двайсетица.

ти кой спорт си гледал?

"Едва ли ще видим някой някога да надмине това постижение" Абсолютни глупости - Смяната на правилата във Ф1 полза на Мерцедес хардуера е поне половината ако не и по-голямата част от тези победи . Айде малко обективност, че е добър добър е, но че е най-добрия не е вярно ! поне за мен

най-великя във ф1 към момента!

Добър пилот е но разните епохи в този спорт не бива да бъдат сравнявани.

кисело ли е гроздето?

Противен мелез, сега има 50 % повече състезания от едно време и бонуси за небели карачи. Споменаването на иконата Майкъл Джордан в една статия с Хамилтън е безобразие. Джордан няма и грам бяла кръв за разлика от 50% я британец,не съм чул обаче да коленичи, да налага своя политика и мнение. Различна класа просто, затова единият е Велик играч, шампион, спортсмен, а другия го мрази половината свят. Политиката няма място в спорта. Хамилтън вън, вън, вън!!!

да те видим теб какъв си симпатяга! хаха

Не знам защо Мъск се бави и не пусне Тесла както в Космоса, и във Ф-1. пилоти-туристи-колата си знае работата.

днешните "пилоти" са киборги, универсални бойци-95% болид, 5% шафиор кат.В. командва бокса

баце, на 100% е шаха само - объркал си спорта. бегай пикай, па легай.

BLM ?