15 години от футболното чудо на Стария континент

Красивият футбол бе енигма за Гърция, но големият триумф - не

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България няма да се класира на голям футболен форум, когато Боби Михайлов е начело на БФС. Той изпълнява заръката на приятеля Мишел Платини да унищожи българския футбол. Той подготви постановката с Иван Славков. Сега ще съжаляваме дълги години. Боби Михайлов унищожи българския футбол. Дълги години София няма да има шампион на България.

Тони, не се самозаблуждавай! Провалилите се многократно футболисти нямат самочувствие за да побеждават... Тази национална гарнитура е брак, няма какво да се лъжем.

Гърците вкараха на бърза ръка (може би бърз крак) един гол, след това бранеха Термопилите. Вратаря им спасяваше по три голови положения в минута. Но се справиха, беше невероятен успех за тях.

Още първия ви ред ,уважаеми редактори ви е грешен, годината е грешна, защото днес е това което сте посочили. Моля, поправете си грешката, за да се подсетим за годината! Много сериозна грешка! Това, което посочете е днешна дата и година!

Сега действителността в южната съседка е подобна на нашата - остават си само спомените. Спомени, но пресни... спомени, но на трофей, не на 4то място ! :)