17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги съм казвал че Реал Мадрид е нещо тотално измислено и този отбор просто няма бъдеще, всичко е изкуствено. Нещо като нашия Лудогорец.

Абсолютно вярно - това е помпозно отборче, което не създава таланти, а ги купува от другите, които са ги създали с много труд, за да ги покаже на нещо като моден подиум ... Нищо общо с футбола - просто крещяща модна изцепка, не създават - просто консумират създаденото от други и паразитират от по-малките клубове ! Не сме забравили снимките с "картечарите на Франко" в трибуните на кралският клуб, които са стреляли по всеки, който дръзне да победи бутаното от политиците отборче ! Затова без съдийска помощ са жалки ... не са си създали сами отбора - не знаят как да го използват ! Смях ... и поклон пред всички онези отбори, които с честна игра ги правят за смях !

Който дава пари и работа на чужденци, е Предател.. А на врагове-- негри- голям предател. Разтрел за предатели !!!

Какво имаш против Циг@норец Дели0рман и гелосания им благодетел?

Сигурно и след 3 поредни КЕШ на мачовете на Реал е имало картечари на по 100г от армията на Франко,а???? Стига си плюл най-известният отбор в света,да в света. Не съм от Реал,но си го признавам,Реал е институция в света на футбола!!!! Разбира се не намалявам приноса на най-техничните(Барселона),най-борбените(Ювентус,Баейрн),на английските отбори-Ман Юн,Ливер,и Челси с Арсенал.