17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" страховито падане " и оглупяно редакторство

Упражняването на екстремните спортове си ги обяснявам с това, че хората не са наясно с истинската стойност и възможности на живота и затова го рискуват с лека ръка.

"Откачен"

Деба. Само до хладилника!

Тежичка е била в бедърцата за гимнастик. Всеки грам в повече е от значение при упражненията.

Еее, ама че гадна новина :( горкото момиче и семейството и приятелите му :(. Гледам обаче, че вече отдолу са изпълзели дегенериралите дървени философи да обясняват "стойността на живота" и кой какво бъркал според техните собствени тикви, както и абсолютно нелепите мнения на разни шизофреници. Сигурно след малко ще се появят и малоумните разнофили и разнофоби да злорадстват че е американка, или да обясняват как в еди-коя си държава това ставало всеки ден. Ганюстан, пълен със скотове.

Малко е била с повече килограми за този спорт!. Спорта е изключително опасен и трябва да се съблюдава и някакъв режим. Наднорменото тегло определено е риск за травми. Да почива в мир!

Голем си разбирач бе, льольо. Да ти почива в мир мозъкът, че явно отдавна е сдал багажа.

Леля си ти... Занимавала съм се дълги години с този спорт и знам рисковете

Ганюстан викай на баща си, ако го знаеш кой е.

Греда!

А, женска злоба значи. Ясно.

Нещо май се засегна, а, ганьо? Разпозна се, нали, ганьо? Даже не знаеш какво е "-стан", а?

Злоба от какво?

Разбра се само, че си злобно и че мразиш българите.

Написал съм "ганювците", ама щом за теб понятието е едно и също и успя да изчвокаш точно този извод от написаното, напълно си го заслужаваш.

Май ти не знаеш, че "стан" е стара българска дума за бивак/лагер.

Хахаха, напротив, но дори и в този смисъл да беше, "Да викаш ганюстан на баща си" пак е малоумие. Функционалната неграмотност яко те друса!

Написало си "Ганюстан, пълен със скотове." Откъде ти е тая злоба, изобщо и в частност, към българите?

Да съм те съветвал ""Да викаш ганюстан на баща си" ? Не си добре, очевидно и няма да се занивам с тебе повече.

Помощи??? Та това е велика страна, момичето е в колеж т. Е имат възможности..... Защо помощи....? Всичко ли е на кредит там?

Ясно съм написал откъде, а в частност - не към българите, и това също си е написано, ама ако не успяваш смислово да разбираш писмен текст, а само отделните думички, няма смисъл да ти се обяснява нищо. Ще си останеш в неведение, сори!

Ей го е, просто си знаех, че ще прилазят и ти типове,, както съм написал по-долу. Нулево уважение към трагедията на момичето, важното е да кажеш каква велика страна е с възможности и кредити.

Ми аз и не говорех за теб, ама ако ти е трудничко да четеш целия диалог, че и да го навързваш смислово, не се напрягай излишно!

колко да е велика тая страна, най вече по телевизора , за има, няма 0,01 % от обществото

Но защо помощи, сигурно е имала застраховка - там всичко се застраховка. Не ми е много ясно.... Не са като нашите дето ги застреля оня идиот и за тях да-те не са средна класа. Но това дете е било в колеж, активен състезател... Печелела е пари...

Затова и всички там живеят избивайки се за долари

Жалко за хубавото момиче.Непосилна мъка за родителите

В живота всичко се случва, уви...

ти колко мислиш че е едно погребение тука ???? 100 лв ?

Навсякъде по света умират хора при служебни задължения. Има много рискови професии. Нямам злоба към обикновените американци, а по скоро към медиите.

Не че нещо, но това момиче няма никакви данни за гимнастичка, краката и са като на римски пехотинец и тялото ѝ е като на боркиня, изобщо с тези ГМО храни приличат на слоници още в осми клас и не гимнастика, не бягане ами нищо не може да им помогне..

Съболезнования на родителите. Но има ли нужда новините да са пълни само с негативни събития и трагедии от цял свят? Чак от САЩ. Хора умирата с хиляди всеки ден, това ли трябва да са новините? Няма ли позитивни неща за които да се пише?

Жалко за момичето и погубения и живот. Като гимнастичка е далеч от спортно ниво. Съчетанието от клипа е на ниво окръжен кръг на гимназиален шампионат. Жалко за прекъснатия и живот.

Гоше, писах ти плюс, но вземи се ограмоти малко и пиши на кирилица в български сайт. Нямаш никакви оправдания да не го правиш.

Много хора вече пътуват по чужбина и живеят там, сами знаете, че никой не се занимава с новините на чужди държави, освен ако това те нямат отношение към някакъв световен проблем, престанете тенденциозно да трупате психиката на българина, лека и пръст на спортистката, но това нас не ни засяга, ако не знаете хората посещават вашия сайт, защото могат да пишат коментари, иначе не бига ви отбелязали!

А успоредката здрава ли е?

Ти така - тъпотията ти е толкова напреднала, че и лоботомия не може да ти помогне.