17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто е играла играта "син кит"

Виждал съм как се самоубива птица, има още много да се изучава темата.

И аз ако трябваше от Австралия да се върна в Русия щях да се самоубия!

Дурак

На мен пък ми идват суицидни мисли, като ида из Западнала Гейропа, пълна с чалми, черни примати и пингвини, които се натръшкали по 30 човека на земята из парковете и едни пушеци се вият около тях, крещят и пищят многото им лапетии....Иде ми да се самоубия като видя как величествени готически катедрали из Франция горят. Как се превръщат хриатиянски храмове в джамии и оттам вие денонощно чалмата... Също и когато по улиците се напълни с джендъри с неопределен пол. Когато разгологъзени извратени откачалки излязат по улиците да ни навират ненормалността си...Изобщо как се подмени населението на християнска Европа с ислямски главорези, африкански примати и либерастки отрепки, които повтарят в транс празнословия и откровени лъжи... Тръгнал да се подиграва на Велика Русия, славянска и православна ! Джендър недоклатен ! За вас няма нищо свято. Само пари и извращения !

Като Цвети Стоянова. Но тя оцеля физически. Жалко. Почивай в мир, прекрасно дете и голям шампион.

Най-смъртоносната болест е депресията. А самоубийството е нейният фатален край. Загубих две близки жени, които не се пребориха. И които ми липсват всеки ден... Почивай в мир, прекрасно момиче !!! Трябваше да се радваш на Живота...

какво друго ти остава ако се прибереш в Москва от Австралия - ще те самоубият

като малък да не си си падал на главичката?

Той едва ли, но ти си падал, но нали си комунист русофил с чугунена глава проблеми нямаш с падането

Починала е от депресия след среща с убийците на ГРУ! Знаем, знаем!

Идиот

Най-лошото,което човек може да си причини! Скъпо се плаща за това.... Мир на душата и...

Имал съм лека депресия. Слава Богу не отказвах яденето, но не можех да спя пълноценно. После пък не можех да стоя буден повече от 3 часа през активната част на деня, а и трябваше да ходя на работа, да не заспивам пред компютъра и да се опитвам да изглеждам адекватен пред колегите си. Това не е като настинка, да полежиш седмица или 10 дни и си топ. Някъде ми отне 5 месеца за да се измъкна от вегетацията. Волеви заряд нула, емоционален заряд нула, мисловен капацитет намален, желания, стремежи липсват. Физическа болка няма, но душевната, ако може да се каже с тази дума, усеща се като вътрешна липса, причинява усещане близо до физическа болка. Само вътрешната ти програма не спира да тиктака, както казах заради липсите във волята и емоциите, така че където те отведе автопилота. Момичето е нямало късмет. Сериозната депресия

Аз съм по-тежък случай. Получавам и бонусите сърцебиене, задух, зверското неспокойство и всичко друго , което вие изброявате. И така от има няма 20 години. Няма психолог ,който може да ти помогне. Антидепресантите и те са временно решение. Ужасно състояние на духа, което в един момент превзема и физиката. На никого не го пожелавам. Жалко за момичето,толкова младо...

Мери, Вие сте силна Жена, и ще излезете победител от битката с депресията! Нека Бога да Ви Благослови, и с Негова помощ по-скоро да се освободите от депресията!

Мери, да не би да имаш проблем със щитовидната жлеза ? Това безпокойство, сърцебиене, неспокоен и непълноценен сън....често причината е в щитовидната жлеза. Вкл. и депресията.... Друго, за което се сещам е да си изследваш магнезия в организма. Недостигът му води до депресия и мигрена. Добре е да се приема магнезий, може и в комбинация с цинк. Дано намериш решение и се почувстваш добре. От сърце ти го пожелавам. Познавам отблизо тежката депресия, държа ме нк месеца. Само спях. Нямах сили да стана от леглото. Пълна апатия. Суицидни мисли. Отслабнах много. Но се справих, слава Богу. Беше трудно, но не и невъзможно....Но по късно ми се отрази на здравето тежко, но слава Богу не и фатално. Само.6 години след депресията. Сега и през ум не ми минава да се депресирам, защото разбрах какво е смъртта да ти диша във врата. Днес обичам Живота и му се радвам. Благодарна съм на Бог за всеки нов ден... Направи го и ти !

Също голяма роля при депресията играе и недостигът на вит. Д. Щом влезе в норма, организмът се успокоява, напрежението и апатията спадат, настъпва едно приятно спокойствие и положителна нагласа. Лично преживяно.

Тази депресия почти 20 години на 20сет години ли започна!?

Много тъжно !!!

Една тъжна новина, много. Почивай в мир момиче.

Жалко, но ПРЕСТАНЕТЕ с тази черна хроника.

За това имаш Фейсбук-там всеки те залива със снимки от круизи, ваканции в чужбина, красиви плажове, вечери в скъпи ресторанти и т.н. Там няма страдание, няма смърт, няма депресия, всичко е като в рая, само, че докато кликаш на поредната снимка, излъчваща щастие, цъкаш с език, че всичко това се случва на другите, но не и на теб. Продължаваш да кликаш, да цъкаш с език, но поедно .виждаш светлина в тунела- Фейсбук ти предлага да "шернеш" отново снимки от онази почивка на море, на която беше преди 5 години. Спираш да цъкаш с език и доволно пишеш "Животът е прекрасен!".

люблю

За съжаление душевните заболявания все още сеа тема табу. От хорица които смятат, че това са лигавщини, през такива които им се подиграват до такива които не ги виждат или се правят, че не ги виждат. Депресиите са нещо много страшно, болезенено и лично. Имаме още много да учиме докато станеме полухора и едно от стъпалата са душевните заболявания. Вместо децта в училище да учат абсолютно ненужни знания, можеше да се обърне внимание на тяхното физическо и психическо здраве. Как да се отнасят към себеси, другите, телата си емоциите си и мислите. Как да посрещат трудните и добрите времена в живота си и в живота на другите. За съжаление сме много, много далеч. Много далеч. За да стигнеш до такъв акт и да изключиш инстинкта на самосъхранение болката е прекалено голяма,

Мдааа... никак не е лесно да се работи с днешните ученици в тази насока, тъй като тяхната единствена доминанта е "искам веднага".

Почивай в мир красавице. Сега си в един по добър свят.

Хапчетата.