17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има едни архивни кадри от когато съветските танкове влизат победоносно в Ленинград след обсадата, и една женичка се хвърля баш пред един Т-34, който си се движи в колоната, да хвърли венец върху бронята, и танкът леко я отблъсва назад, преди да успее да спре. Тази и тя същата, излязла на пистата пред движещите се велосипедисти да вдигне поздравителен плакат.

Трябвало е на място да се раздаде правосъдие. Плаката на руло и в дупарата.

При таквиз активисти не ти трябват терористи

Пак добре, че не е опънала надписа на стоманена корда през улицата ама за това е необходим още един дебил минимум

От женски акъл какво да очакваш.

Имало да става, какво да правиш?! Не стига, че има 2-3 фена в цял свят, а то даже едната е малоумна.

А патката май няма контузии ли? Поне главата й да бяха счупили ...

_stankow

Тези "активисти" съвсем обезумяха ! Айде, нямат уважение, ама поне малко здрав разум ?

Какви активистки са ти в главата бе, педалче? Не можеш ли да четеш, че е била фенка?!

Gugnelid

Павлеее, Павле - по-тъп си от тъпоъгълен триъгълник, по-тъп си и от идола си Борисов-Тиквата!

Ako beshe dignala plakat na BlackLivesMetter nqmashe da q pipnat,ama sega dupe da i e qko

А ти ако можеше да пишеш на кирилица, нямаше да има нужда да плюеш черните, за да измиеш сурата.

Офцата трябва да влезе в затвора, за да се позамислят феновете за в бъдеще какви ги вършат. А и организаторите трябва да се замислят малко повече за безопасността на участниците, а не само за зрелището и рекламата...

"Когато умреш, всички страдат, но ти не знаеш. Същото е и когато си тъп." Въпросната " дама" не предполага какви страдания предизвиква около себе си. По принцип...

За първото падане не трябва да има никаква прошка за глупавата овца. Клипа е потресаващ, явно навсякъде по света 80% от хората са само пълнеж. Вижда се и ужаса по лицето на Тони Мартин 1-2 секунди преди удара, когато разбира, че овцата изобщо не го вижда и няма да се измести, а той няма къде да отиде. И Тони Мартин е германец, а не британец. Солер и Фрум бяха дорук, а това са двама от топ10!

За първото падане фенката ще ходи на съд ок. Макар че това не е фенка, поне не е на колоезденето. Но за второто падане организаторите ще ходят ли? Как може да планираш участък дълго спускане със 70 кмч 10 км преди финал в етап, който не предполага разкъсване на пелотона?! И то на първия етап, дето до един са надъхани, вкл новобранците. Ако им бяха планирали равно или леко изкачване 20км преди финала, второто падане нямаше да го има.