23 милиона британски хладилника ще се отворят по време на Англия - Тунис

Енергото на Острова предупреди за потенциално свръхпотребление в часа на мача

Обратно в новината

Коментари - 23 милиона британски хладилника ще се отворят по време на Англия - Тунис | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никакви Роладини и Месеници. Дотук в отбора на света - вратарчето на швейцарците и капитанът на островитяните! Плюят ги, но по терлици този път ще стигнат далече, защото се видя какво става накрая, когато тръгват с голямата кошница преди години. На миналото "постигнаха" две загуби, едно реми и отхадане още в групата. Затова сега постъпват разумно тактически и стратегически. Натам ще има още изненади с "фаворити", не се съмнявайте. Сега сигурно адзурите съжаляват, че не се класираха - щяха да минат като на парад през тези "фаворити".

Много важна спортна новина! Що не ни светнете и колко ще се затворят?

Като си нямат ЧЕЗ или Енерго-ПРО така ще е.

На англичаните да им напръскат и с ''Новичок''. Нали все за него говорят в Англия

И 60 милиона Британски Нужника, ще се напълнят догоре

На кривите ракети и комарите им пречат :-) Днеска ако изгубят, ще обвинят комарите :-) Иначе Англичаин и бира е по ептен от Руснак и водка. Ще се търкалят по улиците на Волгоград английските фенове. То и руснаците са известни с алкохолиците ама те поне са се научили да се придържат към уличните лампи. А който е бил в ЮКей, знае как се търкалят англичаните по улиците и тротоарите :-)

За какъв финал говори тоя английски глупак.Те се прибират след груповата фаза да си гледат мачовете без да ги притесняват мухи и комари.