Коментари - 29 години по-късно: Стоичков си припомни историческа за българския футбол победа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХРИСТО СТОИЧКОВ ни направи Горди Българи.А тези които го обиждат да кажат кой е вземал интервю и награждавал ЛЕО МЕСИ

30 години. Тогава бях на 15. За първи и последен път се чувствах горд че съм българин. После всичко тръгна само надолу и така върви и днес. Кой каквото да приказва Стоичков и компания бяха продукт на 'лошият' комунизъм. При Великолепният капитализъм и ЕС имаме едно голямо нищо.

малък си бил, затова не помниш че не можеше да се говори свободно това което се мисли, не можеш да пътуваш и живееш където искаш, задължителни бригади за бог да прости, манифестации, казарма, опашките за жигули, за книги, за всичко, витрините на кореком, музика през крив макарон, тоалетна хартия с връзки ... До утре мога да ти изброявам, но няма смисъл. Не успяхме да усвоим демокрацията и вината си е само наша. Да го кажем, кофти народ сме.

Големи футболисти, ама и големи интриганти... Можеха и 3-ти да станат, ама правеха мръсни номера на Стоичков, той пък - голям карък тогава беше

Супер отбор бяха тогава, все пак завършиха четвърти , а Ицо е единственият до сега българин , спечелил Златната топка! Жалко, че само спомени останаха. Пълна корупция в политиката, и във футбола съответно.

Кюрда ли ви плаща през ден да пишете за него. Игра добре на световното но има почти 0 заслуга за класирането за разлика от един Костадинов да кажем.

Бронзовите медали са за Швеция, а България е четвърта! Не го научихте това!

Тогава даваха бронзови медали и за 3, и за 4 място.

Б.Михайлов тогава беше добър вратар.,но сега е много лош ръководител на футбола в България. Ако си подаде оставката никой няма да усети липсата му.Това важи и за Лечков, Костадинов и тъпия Гонзо...

Добре,че бяхте вие Ице,та да се гордеем с вас всички българи,бъдете здрави!