17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В САЩ е пълно с всякаква паплач влязла кой знае как но човек с неправилна виза е експулсирани и рискува 5 годишна забрана...

Още вчера предположих петарка Момчето не е лошо ама е леко наивно и се е изцепил пред офицера, а оня си е свършил работата и го е натоварил обратно. Дано му се получи тоя мач с джошуа, щото америка се затвори за него с тия простотии От тук нататък всеки път ше го проверяват много сериозно американците ако влиза в страната Брат му е по зрял

Този индивид се опитва да поддържа имидж на патриот и родолюбец. Явно обаче има сериозни проблеми с поведението си извън ринга. От известно време се показва като претенциозен, високомерен и прост комплексар. Пропуснах ли нещо?

Истината е съвсем друга : На летището са го питали от къде е и по каква причина посещава USA . Кобрата е отговорил : Ай ем Снейка фром дъ вилаета на падишаха Херо Мустафа . Като са чули името и видяли мутрата тип /сектора Газа / са помислили , че е терорист .

Абе Кубрат е. Твойта работа е да се боксираш. Наеми си кадърен човек за останалото.

жалко добро момче е а се излага като кифладжия

Пулев го знаят милиарди, а тук пишат некви дето ги знаят 50-тина човека. Като стигнете нивото на Кубрат тогава пишете !

Кое ниво да стигнем? На тоя жалък, надут, комплексиран простак? Ако иска да го запомнят с добро, първо нека стане човек.

Пулев пак се опули.Показахме БАЙ ГАНЮ ,СЕЛЯНИЯТАААААААААА.кУбрате срам за името ти.

Наш Ганьо като го е питал митничара 'what is the purpose of your stay in the US?' е отговорил следното: 'Ай гоу Лас Вегас, бизнес'. Това е пореден типичен пример как действията изпреварват мисълта...

И теб да те млатят толкова много по главата и ти ще викаш гоу!

Чалгата и бокса не прощават!!! И в комбинация с природно плитък ум .... Това са последиците

Като малко дете е- никъде да не го оставиш само и без надзор, че само глупости прави! Такъв му е акъла- детски!

Корбан Пульов ще си остане една треторазрядна мутра на прехода която се опита да си изпере имиджа а се дооср@.

А сега ако Джошуа иска мач в америка какво става.

Пулев пак счупи тъпометъра е.бати малоумника

Ето истинската причина - Върнат е да си плати задълженията към Белмекен и му е наложена забрана за влизане.

Този мъж видимо по рождение е с нисък коефициент на интелигентност, но боксът тотално го е съсипал с тия сътресения на главата.

Не е лесно и да си просТ. Така се е разиграла ситуацията, граничните го питат каква е причината за посещението му и той очуден, че не го познават всички около него още със стъпването от самолета, рашава да ги информира и просвети, че е боксьор и голЕма работа... В отговор, властите му съобщват, че с тая туристическа виза само може да е турист и хич не ги боли ако ще да е най-големия биткаджия от тая страна на Кресненското дефиле и аре бегай на село.

се пише учуден,а не очуден.

Лъжлото кво става?

Кубрат ще стане най-големият активист за Реципрочност във Визовият Режим със САЩ . Моментално въвеждане на Визов режим за граждани на САЩ .

И евентуално депортиране, ако изобщо дръзнат да дойдат ( обаче за тяхна сметка, тъй като ние не можем да си го позволим)

Пулев с черен печат,а мутрите добре дошли в Америка...да ви плюя на Америката...

Няма толкова прост човек.

глупав,нагъл и самонадеян.

Предполагам Бай Ганьо ги е шашнал с перфектния си английски на 2-та въпроса които са му задали.

Фюри, Джошуа, Донатей, Руис ..., които и от тях да докопа СоПулев ще го спука от бой ..., ма да питам защо СоПулев не е платил за Белмекен ..., щом за 5 000лв. се цигани ...

само защото си много неграмотен.

Спортист, к'во да го правиш.

това е пример как да се прилага закона без значение кои си понеже манталитета на българина е малко по различен е се шашка в даден момент

Слабото възпитание и непознаването законите, нравите, традициите и лицемерието на една нация, не е причина те да бъдат нарушавани, драги Пулев(глупавия)! Твоите беди идват от изключителния ти СКРЪНЗЛЪК! Няма немски треньор и бази-ами има Белмекен-там ще платим със закъснение и ще критикуваме с възхищение. Няма някоя прост...ка-ами има Суши- ще се поотъркаме в нея, вместо в Андреа. Няма някой адвокат(счетоводител, брат) да ти каже как се визи дават за Америка, какво се говори и за какво не се спори. Близо си до чалгата и знаеш, че там се пее главно за пари-то само сиренцето в капана за мишките е безплатно. Времето лети, а ти след Кличко си го губиш, понякога сякаш нарочно. Пари навреме(и акъл) няма дявол да го вземе!

Хахаха, много тъпо парче.

Добре де, а миналата година с каква виза се боксира в САЩ?

С работна... Но тя е изтекла и за да не дава пари е решил да се направи на тарикат и да мине със стара туристическа

Azzzzzzz

да бе.. пари ще им дава, вие не знаете ли, че той е по-хитър от тях..аа?

Голяма работа! Станала грешка, ще я оправи... Така понякога човек си учи уриците, които още не знае.

Ще я оправи...след 5 години вече като пенсиониран боксьор

Ей, това журналята само сензации търсят!! Дали е вярно или не, дали е поне малко близко до това което в действителност се е случило или не, няма никакво значение! Важното е да ни "информират" своевременно!!!

Как така чичо Боб не е научил нашия юнак какво да говори по интервютата на границата ? Уж се готвят да изкачват планината, пък непрекъснато се спъват в някакви дупки.

До скоро не бях фен на световната конспирация, но вече съм. Който и източноевропеец да дръпне дори съвсем малко напред, краварите веднага го възпрепятстват. Не съм сигурен какво ли готвят на Джокович, макар че нашия Пулев е на светлинни години зад него

Е нашия какво е дръпнал напред,няма пари да си плати сметката в Белмекен. Сега е трябвало да се бръкне бая пара за работна виза ,обаче решил да мине тънката лайсна със стара туристическа

Глупендер...

Защо сега да отприщваме тази злоба към неприятностите ( поради ред причини) на човек, който ако не друго е останал и се бие за България? Същите проблеми преди години имаха и ред актьори и изпълнители, които пътуваха за САЩ за шоу програми с общността ни. Странно е, че Пулев и щаба му не са знаели, но когато се опитва да прави много неща сам ... грешките са възможни. Е, пак е стъпил накриво, но пък дано някаква дипломация имаме и му помогне, защото не е извършил глупостите на Гълъбин Боевски все пак. А да си плащаш данъците и да изучаваш и спазваш правилата е дълг на всеки гражданин

Случилото се има 2 страни. От едната, тъпакът- лъв-юнак Пулев сам се е нахендрил, имайки туристическа виза, да дрънка че е на бизнес посещение. От друга страна няма никаква работе в идиотската САЩ. Светът е достатъчно голям и хубав и без САЩ.

Няма по хубаво от в САЩ...

Тъпакът си е тъпак. Само у нас тъпаците имат право да правят каквито искат простотии и да минават метър... Важното е да има стабилност!

Еееех, кога ще ги стигнем америкнците !!!.

Определено може да има санкции...може и 10 години. Просто законите там се спазват!

Май няма да е скоро.

Продължаваме напред...

CAЩ са безобразна, полицейска държава, с отвратителни порядки. Никога не бих се унижил да кандидатствам за там, нито за работа, нито за екскурзия. Това са едни полуграмотни тулупи, със самочуствие да небето, приели с малки изключения, че целият останал свят им е враг? И това ми мнение няма нищо общо с тъпия Кубрат.

Те такива като теб и никой не ги иска там. Не си мисли че много им домъчняло за идиоти като тебе. На тебе С.Корея по би ти допаднало,там не е полицейщина

Няма как да има туристическа виза от 2015 ВАЛИДНА, ако след това е имал работна виза ... Нашият или е взел отново туристическа виза или не е разбрал, че туристическата виза става невалидна след издаването на работна виза ... А най-вероятно е попаднал на тъп американец, който не може да направи разлика от това кога отиваш да гледаш бокс и кога отиваш да работиш там като боксьор ... НО 100% има издадена 5 годишна забрана.

"туристическата виза става невалидна след издаването на работна виза .." - това е най-читавото по темата, което съм срещал досега.

По-вероятно блестящтия Англииски на нашето момче да е бил на много високо ниво и така не са го разбрали къде отива... А просто можеше да каже, че отива да гледа спортно мероприятие и точка по въпроса.

Когато си природно тъп, това е завинаги.

Оставам с впечатленеито, че цялата работа е заради лошия му английски...Нито е разбрал какво го питат, нито е разбрал какво казва.

Аз не говоря английски и веднага питам може ли на испански!

Хитрата сврака - с двата крака /за два стотака/

Думата waiver няма ли точен превод на български?

Няма

WAIVER е юридически термин, койт в буквален превод означава "писмено отказване от право, искане или претенция. В случая американските консулски власти трябва писмено да се откажат от претенцията си към Пулев, т.е. от наложената му от тях забрана за влизане.

Въпросителното изречение изисква не само въпросителен знак, но и въпросителна структура и въпросителни частици. Оправете си заглавието.

Ти къв си?Да не си ми редактор?

А откъде знаеш, че не съм?

Знам В моя сайт ще си пиша както си искам

ПОСЕРКО!!!

Стана ми много интересно как Пулев категорично отрече да има някакъв проблем и че все още е в Щатите. Имало само някакъв "дребен проблем с визата" И защо все още няма официална реакция от екипа му,след като американските власти опровергаха твърдението му и казаха че не са го допуснали да влезе в щатите. Иначе беше много активен като трябваше да плюе по ръководството на база Белмекен,които токова време му пускат фандък да бави плащанията и най накрая и да не иска да ги плаща

Толкова тъпо парче може да има само в Бг, той е един от 80%

Наш манго защо не си плаща сметките в Белмекен. Защо иска да влезе с туристическа виза в щатите,като знае че отива да изкара пари там. Вари го печи го,циганина си е циганин

Това че ти теглиш бързи кредити със 150% лихва не означава, че всички са тъпи като теб.

Това някакво циганско наречие ли е? Не разбирам и не говоря цигански