50 000 грузинци ще подкрепят Тодор Неделев в 8-ата минута на мача днес

Домакините ще аплодират играча ни, разтърсени от кошмара с катастрофата

Обратно в новината

Коментари - 50 000 грузинци ще подкрепят Тодор Неделев в 8-ата минута на мача днес | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Bravo

10 на 0 минимум

А спомняте ли си като Батето, който първата му работа като ДС мафията го направи шеф на БФС беше да уволни Димитър Пенев? Щото простия народ беше недоволен, че отбора създаден от Пенев и основни играчи от ЦСКА (пак негов отбор) станал 4-ти 94-та на световно и за пръв път участвал на европейско 96-та в историята където бил Румъния и направил равен с Испания и една загуба от франция с автогол на Любо Пенев. А тогава някой каза ли копче в защита на Пенев - фенове ала бала къде бяха ... а са падайте от Грузия с по 5 гол и правете равен с Гибралтар ... малко карма и справедливост

Основни играчи от ЦСКА? Я пак?

Стоичков, Любо Пенев, Емо Костадинов и т.н.

Още не публикуват списъка на придружаващите отбора в Гибралтар!?!? Крият ,като плашочета намочкани ,че отидоха на хубав шопинг с чужда пара, някои дори не са ходили и на стадиона улисани по магазинчетата.Пишете ги да ги видим тези наши кретеноиди,които ни превърнаха на мишена и за най левашките футболери.Защо ги криете?

Незаслужено обвинение ... никой не ходи на шопинг. Ако искаш да намериш истинския проблем не сипи безпочвени обвинения.

аплоадират, ок, ама отделно от това, че ще ни бият като мачета у дирек, е друг въпрос...

Нещата българия са изродени на всички нива ... няма го усещането за общност за общи проблеми за това, че един на друг трябва да си помагаме. За това че като някой поеме риск да свърши нещо полезно за останалите може да разчита на останалите, които няма да позволят несправедливо да плати цялата цена на риска. Солидарност нямаме, справедливост нямаме, толерантност нямаме, смелост нямаме. Тук говоря като ообщество. А от там се раждат и недъзите ни като индивиди. В годините преди 90-те всички бяхме сплотени срещу системата. Днес няма система ... но ние не успяхме да се обединим около нещо ново нещо позитивно. Омразата към системата насочихме срещу всички около нас, срещу политиците ... съответно политиците са просто огледало на загниващото ни общество. Затова падаме от гибралтар ... не знам дали може да стане по зле от това ... и за това няма вина този или онзи политик ... имат вина всички с безразличието си и с толерирането на омразата, на посредствеността и на лъжите които и ние и политиците говорим един за друг.

Съгласен...с изключение на това, че преди 90те е било различно. Същата безлична нация ...докато не се промени робската психика, която ни е от векове, няма да станат нещата...

прав си ... аз просто търся причината за сламката, която счупи гърба на камилата ... правим 1:1 с гибралтар и то не по някаква случайност. толкова си можем. 90-те бяхме 4-ти в света ... и не по случайност ... имахме отбор, с който можеше и първи да станем. Футбола не е толкова важен той е един от индикаторите ... наистина няма нужда да сме добри .. но това да правиш равен с отбор изцяло от аматьори .. тук има някаква тотална перверзия. Има и други неща поети интелектуалци като Радой Ралин, музиката постенно изчезнаха добрите музиканти някои от тях станаха слаби политици. Защо?

И започнахме да пишем неграмотни като Спартак.Няма как да очакваш нещо добро от неграмотна нация.

Ако е руснак ще се радва даже, но грузинците са друг народ, уважителен с традиции.Браво братя грузинци!

Руснаците са долно племе.

Благодарим ви грузинци! Заслужавате победата.

Дреме ми на перуката. Знайш ли какъв шикозен ресторант сме запазили за след мача? Ще се направим на мотики!

Ние българите го докарахме до такова дъно и във футбол и във всичко, че сами не можем да се понасяме. Добре, че грузинците малко ни уважиха.

Браво на грузинците,много мил жест

Да, много сладко.

Представям си как "Сектор Х" щеше да реагира ако противников играч, не дай си Боже тъмнокож, беше пострадал в България.

Добър жест...но го разбирам и като акт на съжаление, че ще ни скъсат за 2ри път...Вече ни СЪЖАЛЯВАТ...грузинци. Сметай, бате, за какво дъно става въпрос!

Че ние да не сме някакво ниво?

Ти да не си мислил, че имаме някакъв футбол, толкова можем.

Ок...факт...не сме ниво, толкова можем. Но все си месля, че ТРЯБВА да можем повече, с оглед на това какво могат и правят държавите около нас (вземи която искаш..от Косово до Гърция и Румъния, даже и Албания). Виждам обективни причини да сме по-добри от немалка част от Балканските държави...но не сме.

От грузинци да, те са толерантни, но от руснак никога.Руснаците са нагли хора.

Затова ли руснаците ни спасяваха гяурския задник!? Да ги плюем и да ибрикчийстваме на враговете им! О неразумний....

Не съм очаквал такова уважение, браво грузинци, с радост ще паднем в мача от такъв противник.

Грузинците са свестен народ! Браво!

Евала на грузинците, благодарим им! Ако са руснаци няма да направят такъв жест.

А какво общо имат руснаците? Става дума за футбол между България и Грузия! А виетнамците, дали щяха, а австралийците?! От къде се пръквате, бе уроди, пълни сте с омраза и злоба?

Имат общо, че нападат Грузия и я тормозят както и нас и много други народи. Всички сме потърпевши от тия наглеци.

Ти отдавна си отсвирен! Тъпак!

Оги, ти познаваш ли поне един руснак лично?

Ще ни отсвирят със скромното 6:1, но я по-добре да се съсредоточим върху Неделев, да оздравява, момчето, и да си го приберем жив и здрав! И да млъкнем, да спрем всякакви рокади и "инициативи", и всичко щиво, де що се тупа в гърдите, че е вещо, вряло и кипяло във футбола, да изрлиза на улиците и по дворищата и да търси таланти и играчи! Виде се, че от клубовете не става и нищо няма да излезе. Хайде, да действаме!!! И по-тихо, да не чуе Боби, че пак ще ни обяви за нелегитимни без негова благословия! Да му кажем наздраве, да му благодарим за...за каквото там каже, и - напред! Старото - само на стената в рамка!

Да ни икономисат два три гола

Естествено е, да го аплодират, все пак техни хора предизвикаха катастрофата! Жалкото е, че отборът им ще ни наниже пак 5-6 гола! Тоя червен бфс, пълен с ментета председатели и управители, треньори и ментори, доката не влезе в затвора, българският футбол, ща слиза все по - надолу в тинята!

бфс не е червен. Бившите бкп/герб любимци са просто едни некадърни и крадливи нищоправци.

Браво за уважението! Така трябва!

Това е прекрасен жест от страна на домакините