Коментари - 53-годишен треньор почина заради радостта си след победен гол | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да почива в мир

Лъжа - вече може да се почине само от Ковид - пруф Кънчев

Ритнал топа от ваксата, ама от радост било. Вервайте, вервайте, плюйте, цъкайте минуси. Накратко лайте си, това можете.

Щом е ваксиниран. Вече познавам по промяна в поведението им познати които дори крият че са ваксинирани. Промяната е толкова очевидна че са обект на съжаление...

при някои ваксинирани най-после започна да се вижда промяна.... А при тебе това че си педал се вижда от ранно детство.

Промяна може да има в свенливи хора, които са обект на подигравки от такива като вашата натура, вместо да ви теглят една м...на и да не се разправят с вас. Тя простотията по хората ходи, и за нея ваксина няма! Или я преболедуваш или си оставаш кух като градинска лейка!

Нещо много взеха да умират внезапно от сърдечен удар на терена: футболисти, съдии, треньори... Който може да мисли, да мисли.

Неволи

педераст сте, сър. лека му пръст на човека.

Това не е от вчера. Такива неща са се случвали и преди, случват се и сега. Който е умствено ограничен може да свърже подобен факт с преминаването на планетата Нибуру близо до слънчевата система. Само ще напомня за покойния Нончо Воденичаров, който си замина по същия начин в едно предаване пред камерите! Спортна натура, активно спортуващ след 50+, но на тази възраст, и да се чувстваш добре е необходимо да правиш профилактични кардио прегледи. Защото от здрав-прав и физически корав човек можеш да стигнеш до тук. Тъжно е за близките. Поне е починал бързо. Гадно е като си онкоболен и мъките понякога траят с месеци. За съжаление ваксина против глупостта човешка не е намерена, и тя е видима навсякъде!

Но броя на починалите е важен - сега са много повече.

Рий си главата в пясъка, не пречиш.

Е бил ваксан...

Който е вкарал победния гол,да го съдят за непредумишлено убийство.

Заради времето ще да е било...