17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В речника на българския език я няма тази дума?

дeменциа?!?

Беше велик играч , пласираше се невероятно и бе безпощаден голаджия .

не деменция

кретен с маска!

Напоследък доста се говори за деменцията сред футболистите, предположението е, че многото удари с глава - особено с по-тежките топки от преди години - са ключов фактор. Във всеки случай за много футболисти се чу, оня ден и за Боби Чарлтън се чу и т.н.

Баба ми ( лека ѝ пръст) беше шивачка и имаше деменция !!!

Няма спасение от деменцията.Мой близък за който се грижих си отиде така.Никакви лекарства не помогнаха.Стига се до пълно обездвижване .Не познаваш хората около теб.Не можеш да мислиш.Болките бяха ужасни.

човек се ражда, после отминава, ала делата му, добри и грозни, остават като призраци надгробни и знаци за падение и слава

Ами няма вечни хора ! Рано или късно,всеки хваща своя път.

Със сигурност ще пукне като куче.

Ти ли си кучето

Играта с глава си дава отражение. Прочетете разказа на Иво Иванов - "Събирачът на мозъци". Голям проблем е в някои спортове, включително футбола.

По-скоро алкохола! Имаше един период от живота му , в който бе пропаднал алкохолик, но от Байерн му подадоха ръка, взеха го на работа и го спасиха тогава.

Няма никаква връзка с деменцията. Тя поваля всякакви хора, музиканти, писатели, спортисти, просяци и учени.

На колко години е всъщност Герд Мюлер, уважаеми списувателю? На 76 ли - както гласи заглавието, на 74 ли ("Световният шампион, който е на 74 години, живее с тази болест ...") ... А Вие на колко години сте, с извинение?

То с деменцията няма битка. Тя винаги печели. Двамата ми дядовци така си отидоха.

Браво на вас! Успели сте да уцелите от третия път на колко години става днес - 75 ! Дъ Въ и Бъ!!!