17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на вас! Успели сте да уцелите от третия път на колко години става днес - 75 ! Дъ Въ и Бъ!!!

То с деменцията няма битка. Тя винаги печели. Двамата ми дядовци така си отидоха.

На колко години е всъщност Герд Мюлер, уважаеми списувателю? На 76 ли - както гласи заглавието, на 74 ли ("Световният шампион, който е на 74 години, живее с тази болест ...") ... А Вие на колко години сте, с извинение?

Играта с глава си дава отражение. Прочетете разказа на Иво Иванов - "Събирачът на мозъци". Голям проблем е в някои спортове, включително футбола.

Със сигурност ще пукне като куче.

По-скоро алкохола! Имаше един период от живота му , в който бе пропаднал алкохолик, но от Байерн му подадоха ръка, взеха го на работа и го спасиха тогава.

Ами няма вечни хора ! Рано или късно,всеки хваща своя път.

Господ да му прости, защото не знае, какво пише.

Няма никаква връзка с деменцията. Тя поваля всякакви хора, музиканти, писатели, спортисти, просяци и учени.

човек се ражда, после отминава, ала делата му, добри и грозни, остават като призраци надгробни и знаци за падение и слава

Ти ли си кучето

Няма спасение от деменцията.Мой близък за който се грижих си отиде така.Никакви лекарства не помогнаха.Стига се до пълно обездвижване .Не познаваш хората около теб.Не можеш да мислиш.Болките бяха ужасни.

Напоследък доста се говори за деменцията сред футболистите, предположението е, че многото удари с глава - особено с по-тежките топки от преди години - са ключов фактор. Във всеки случай за много футболисти се чу, оня ден и за Боби Чарлтън се чу и т.н.

не деменция

кретен с маска!

Баба ми ( лека ѝ пръст) беше шивачка и имаше деменция !!!

Беше велик играч , пласираше се невероятно и бе безпощаден голаджия .

дeменциа?!?

В речника на българския език я няма тази дума?