8 (милиона) извода след един ключов ден за ЦСКА

Никой не бива да живее в миналото, но то не трябва и да се забравя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още като прочетох, че са купени и пасивите стана ясно колко е компетентен авторът!

Странно е, че в момента има два автентични клуба ЦСКА - един който е прибавил - София към името си и един фалирал (но съществуващ в правния мир) ПФК ЦСКА. Кой е по-автентичен от двата - не знам. Чудя се ако купиш имот (активи) от някого и си смениш името като неговото, регистрираш се на адреса на който е бил и той регистриран, започнеш да се подписваш по същия начин като него - това означава ли, че неговата история е вече твоя история - родители, образование, успехи, провали .....?

"Собственикът на ЦСКА е човек с такива, съмнения около това не е имало." Някой да преведе на български!

Обичам тази държава, обичам този клуб и гледам оптимистично! Да живее измамата!

ПОМИЯРСКИ ОТБОР СИ ОСТАВА , КАКВОТО И ДА КУПЯТ И ОТКРАДНАТ ,1948год СИ ОСТАВА АВТЕНТИЧНИЯТ ОТБОР В КОЙТО СЕ ВЛЮБИХ, КАТО ДЕТЕ ! ВСЕКИ КОЙТО ПОДДЪРЖА ТОЗИ ОТБОР Е ПРЕДАТЕЛ И МАФИОТ , КАТО СОБСТВЕНИКА МУ ! ТОЗИ ЛИТЕКС или ЦСКА Е БЕЗ ВСЯКАКВО ДОСТОЙНСТВО И ЧЕСТ !

boyko100

Нека нещо е ясно др Абрамович купи Челси, преди това ЦСКА Москва, много играчи са играли и в двата тима, но никога не съм чул на Челси феновете на Арсенал да казват прости московчани и прочее. Та вие прости говеда може да обсъждате сделката колкото искате, но човека платил парите е и собственик на ЦСКА, това че притвжава и Литекс си е негова работа - точка по спора!

Ок, по принцип ЦСКА има(ше) 30 млн лв. дълг (Левски са с 10 млн засега, но разсрочват и плащат). ЦСКА плати 8 млн за емблемата, които отидоха за погасяване на дългове. Това са под 30% от дълга!!!!!!!! Вие сериозно ли смятате, че ЦСКА ще ПРОДЪЛЖИ ДА ПЛАЩА ДЪЛГА?! Един лев само, ако видя още да платят - ставам чорбар аламинутес!

Я пак за ФК Леевски - 10 или 30+ МЛН ЛВ дългове? А кога #КОй ще започне да ви ги плаща? Само ЦСКА!

Интересно, какви пасиви купиха? Купиха си само актив, на търг. Сега дори аз съм склонен да кажа, че имат право да се нарекат наследници на истинското ЦСКА. Парадокса обаче, е че го фалираха те за да го купят само за 8 милиона..и никакви дългове. Това са фактите. Тарикати! Да им е честито!

Говеда: Кога ще си платите близо 30 млн лв дългове? Вие сте туморът на родния футбол.

Говеда: Кога ще си платите близо 30 млн лв дългове? Вие сте туморът на родния футбол.

Някой много промит чорбарски мозък е писал статията. Някои неща не се купуват с пари, трудно е да се превърне Литекс или Чавдар-Етрополе в ЦСКА. Хората не са баламурници и виждат какво става. Истинските цесекари нямат съмнения, че автентичното ЦСКА е ЦСКА 1948, макар и пропаднало в дълбините на групите заради финансовите проблеми.

Делиорманче 1945+3 е синьо-зеления тумор на българския футбол, тъпо говедо!

petrovito

истинското ЦСКА е история. фалирано от Ганчев, за да му купи активите само за 8 милиона

най-ми е кеф кухорого да ми обяснява кое е ЦСКА, и кое - не

Литекс*

Цицеск !

Хубава статия, браво на автора. ЦСКА оздравява, остава и стадионът да се ремонтира. Ще дойдат и по-големи успехи на терена, макар че и в момента отборът е на ниво, но може повече!

Вярно това е нивото на хибрида :-) 3-то място преки сили

много важно, емблема и какво от това

Те такова, бой на говедата !