Третата седмица на NFL преобърна представите на много специалисти за сезона и пренареди изцяло дългосрочни коефициенти за победител в състезанието. Припомняме ви, че от този сезон, българските фенове могат да се насладят на два мача от Националната футболна лига в неделя вечер. Стартирането на 8888 залози ще ви даде шанс да се насладите на много по-голям избор от пазари за залог, в сравнение с други букмейкъри.

Ще трябва да се изиграят още доста мачове, преди да се нареди ясно евентуалната плейоф картина за Супербоул 56, който ще се проведе в Лос Анжелис в началото на 22.

С най-добри шансове да участват във големия финал са миналогодишните съперници от този мач - Тампа Бей Буканиърс и Канзас Сити Чийфс. "Вождовете" загубиха два от първите си три мача през сезона, но от 8888 все още ги виждат като най-големия фаворит и определят шансовете им за спечелването на трофея "Ломбарди" с коефициент от 7.40. Само 20 стотни по назад е Том Брейди и шампионите от Тампа.

Шансовете на Пакърс се подобриха след завръщането на Роджърс

Куортърбекът на Грийн Бей не бе щастлив в отбора. Той заяви ясно, че иска трансфер, въпреки настоящия му контракт до 2023-та. В края на лятото, Пакърс се навиха на някои компромиси и предложиха нова сделка за своята звезда.

Липсата на подготовка за Роджърс му изигра лоша шега и загуба в откриващия мач. Последвалите две победи върнаха шансовете на Грийн Бей, а 8888 оценява шансовете им за крайна победа с коефициент 13.

Може ли Том Брейди да го направи отново?

Тампа Бей влезе в Супербоул 55 като тотален аутсайдер, след доминантния редовен сезона на Канзас. Буканиърс запазиха 22-мата си титуляри през лятото (първият тим, който го прави в ерата на salary cap (ограничаване на бюджета за заплати)).

Стартът бе повече от добър, победа с 31-29 срещу Далас Калбойс. Последва още по-доминантна победа с 48 на 25 срещу Атланта. Тогава те станаха топ фаворитите на 8888 за титлата, но загубата от Рамс ги прати отново на втора позиция.

Ако може да се различна на един човек, това определено е Том Брейди. Коефициентът от 7,60 за нов негов пръстен е повече от добър и ние ви съветваме да поставите ранен залог за нова титла на Тампа Бей.

Трансферът на Стафорд покачи значително шансовете на ЛА Рамс

Дали се получи след звездните трансфери на свободни агенти или пък с добре обмислените трейдове, ясно е едно - Лос Анджелис Рамс е шампионът от трансферния прозорец. Генералният мениджър Лес Снийд направи най-бомбастичния трансфер с привличането на ветерана куортърбек Матю Стафорд от Детройт Лайънс. По посока "лъвовете" пък потеглиха два пика от първия рунд на драфта, един пик от третия рунд и титулярният куортърбек на "овните" Джарет Гоф.

Стафорд е лидер по почти всички категории за позицията куортърбек в историята на Лайънс. Букмейкърите също са съгласни, че Лос Анджелис ще спечели от този трейд. 8888 дава третия най-добър коефициент за отбора на Шон МакВей. Ако мислите, че Рамс ще спечели Супербоул, може да направите ранен залог при коефициент от 9.40.

Изненадващ залог с висока стойност

Кливланд Браунс при коефициент 16 в 8888.

Кливланд разполага с един от най-дълбоките състави в лигата и се готвят да надградят над доброто представяне от миналата кампания. Браунс завърши сезон 2019/2020-та на трета позиция в своята дивизия, но с впечатляващия рекорд от 11 победи и 5 загуби. Сега те са 7-ият най-вероятен победител в NFL, според коефициентите на българския сайт 8888.

Коефициентът на Браунс леко намаля след загубата от Канзас в първия кръг. Тогава отборът водеше до 4-тата четвърт, а атаката им не отстъпваше на Махоумс и неговите лидери. Браунс доказа, че може да се справи с най-доброто нападение в лигата, което прибавя още повече стойност на този залог.

Програмата на тима е доста трудна. Те са част от най-конкурентната дивизия в лигата, но пък съставът им бе сериозно надграден през летния прозорец. Ако стъпим на базата от 11 победи през изминалия сезон, Кливланд едва ли ще има проблем с класирането си за плейофната фаза на състезанието.