Абсурдно: Наказват Неймар заради разменена фланелка?

Ново правило на УЕФА за актуалната ситуация забранява на играчите да сменят екипите си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще е расистко ако го накажат....няма как

По добре за него да не играе. Германците ще подгреят днес, след което ще прегазят и тия на финала...

Да го накажат. И без това не искам да гледам травестити на финала.

Тоя свят хептен с изпедерасти.... Още малко и ще забранят на хората да се виждат един с друг под предлог, че ги пазят от някакъв страшен вирус.

това какво е персоналното ти мнение за дадени мерки няма значение. Като част от обществото ти си длъжен да ги спазваш. Ако не си съгласен, скоро идват избори. Всеки е свободен да гласува. Ако новото правителство реши да ги махне ОК. До тогава всеки си носи последствията.

Правило номер 1 за разчитане на жълтата "журналистика": Отговорът на всяко кликбейт заглавие, което включва въпросителен знак, е "Не".

Абсурдно е за България, където има правила и само малцина ги спазват, защото са балъци. Това, че Неймар е в супер форма и е звезда не го прави човек над правилата. Да го наказват, така се дава пример и на децата фенове, че и звездите трябва да спазват правила, иначе ги грозят наказания. Иначе става - взех на тате джипа за 200 бона да се повозя и утрепах двама човека, ама нищо, той ще оправи работата.

Слагате минусчета, ама ревахте като онзи наркоман уби Милен Цветков. Не разбирате ли, че това е аналогично поведение - аз съм велик и ще правя каквото си искам?!! Простият народ заслужава лоши управници!!!

Отличен коментар! Много вярно.

Не виждам да се спазват никакви правила на тия така наречени протестъри-за тях какво?Или не е полит. коректно да се говори за това а?

Правилата правилата - ходи марширувай в Северна Корея и спазвай правилата. Аман от комундета и фашаги.

Всяко едно общество се базира на правила. Правилата правят възможен съвместният живот.

Така ни учеха и в комунизма, така са ги учили и в националсоциализма - всичко за доброто на хората и светлото бъдеще. И такива "загрижени" граждани и другари като теб са гарантирали да се случват тия безумия. Резултатите вече са известни - "базирани на правилата" - чуден "съвместен живот".

Германецът го помоли за фланелката! Пълен абсурд!

няма да го накажат защото е черен

Абе те цял мач се мешат за топката, плюят се и т.н. Ама това било проблемът... Чиновническа работа...

А за гащетата има ли правило, или за чорапите и обувките ? Ще е забавно да си разменят гащетата или чорапите.

мафия