17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ще се радваме всички да започнем да следим изявите на още един-двама българи плюс Гришо!Дано!

Топ 500 от 7 000 000 000 е нещо много добро.Дано да си даде малко зор и да влезне в топ 200 и да почне да играе в турнирите от големия шлем.Веднъж завърти ли колелото,после става лесно.

Браво, все пак добро начало. 450 е много голяма отдалеченост.

Браво на Адриан Андреев..Това е само началото ,но за да има сериозни успехи,трябва зад гърба си да има много силен екип от специалисти.Без подкрепа няма как да пробиеш в професионалния тенис.Тук е важния момент да се намеси и БГ федерацията по тенис и спортното министерство...

Вчера един коментира, за другият наш там, където съперника се контузил и отказал, че ако загуби ще пишат, как се представил достойно. ;) Адриан е млад и докъде ще стигне ще видим нататък. Това му е начало на такива турнири.

Реалността е, че сега е момента федерацията и бизнеса да помогнат на това момче да се развие ( посредством пари за екипировка, добавки и читав треньор) и да помагат с такси за турнири и пътни. Ако искаме да имаме и друг освен Григор Димитров при мъжете трябва да се помага.

Браво на момчето! Дано да се развива и да продължи с доброто си представяне.

Мачът свърши и резултатът показва каква е реалността. Де Минор е топ играч. Адриан все пак постигна относителен успех на този турнир, но просто е мноооого далеч от нивото на австралиеца.

D_T

Адриан за първа година играе при мъжете (излючвам София опън) тепърва ще покаже какво може. Има време, момчето е само 19 годишно...

Де Минор на неговата възраст вече беше влязъл в топ 100. За Адриан бих се радвал, ако някога успее да влезе в топ 100. С това никак не подценявам Адриан, напротив. Просто казвам, че това е реалността и че в нашата родина много хора лесно си създават нереални очаквания към спортистите ни, както например при Григор. Гришо е супер тенисист, харесван и обичан в цял свят, само дето наш Ганьо тук не спира да го плюе как за нищо не бил ставал. Радвам се на успехите на всичките ни тенисисти. Просто гледам да имам реални очаквания. Преди 2 години нашите медии вещаеха бляскаво бъдеще на Ади. Т.е. пак бяха започнали със свръх очаквания, а това неминуемо води до разочарования след това.

"Реалността" беше ясна още преди мача, за хората с повече от два грама мозък. Не им беше нужно резултатът да им показва, че Андриан Андреев е в "топ" хиляда, а де Минор е 23.

Пусни си кадри от мача, и после пак заповядай да коментираш

А бе що ни занимавате с глупости?

Квалификанти във форма често озорват и изненадват неприятно поставените. Квалификантите са играли вече два три мача в турнира, разиграли са се, свикнали са с обстановката, дошъл им е апетита, с няколкото победи, а поставените са още "сънени".

Не очаквам кой знае какво, но все пак е супер, че нашият започна с пробив. Дано пък стане някакво чудо, макар да ми е трудно да си го представя. Трябва Де Минор много да се изнерви, а Ади да бъде супер солиден...