17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Желая му от сърце успехи и в бъдеще.

Дано д стане номер едно. Но и да не стане, поне има на какво да се надяваме след като Гришо приварли с кариерата си.

Адриан и стотици хиляди тенисисти в света могат само да мечтаят за кариерата на Григор. Явно сте далеч от тениса и нямате представа какво е да си в елита на тениса. Защо ли "неудачника" Григор печели по 6 млн долара всяка година само от реклами и персонални покани за участие? Може би защото България е огромен пазар, в които милиони хора си купуват Найк, Уилсън, Ролекс и т.н. Та Григор е в топ 10 по приходи от реклами в последните години. Изобщо не включвам 15 милиона, спечели от турнирите. Пиша за спечелените пари не за друго, а защото тенисът е професионален спорт и успехите, освен с титли се измерват и в спечелените пари. А тези пари на професионалните тенисисти се изкарват с много труд на корта и извън него. Честно изкарани пари. Адриан да постигне и една десета от успехите на Григор при мъжете ще е голям успех.

Той може и от ебане да печели още повече, това не значи, че не се издъни жестоко!

Преходът от младежи към мъже е труден процес и много, които са имали успехи в тази възраст дори не успяват да стигнат до топ 200. Можем само да му пожелаем успех! Конкуренцията в тениса е убийствена. Има младоци, които са с 1-2 години по-големи и вече са в топ100 и топ 50 при мъжете. Няма да му е лесно, но да е здрав и да работи, да има и малко късмет. Дори топ 100 при мъжете ще е огромен успех.

Нека да има повече такива момчета...за пример и подражание. А и ние да не чакаме само Гришо да ни радва. БРАВО!!!

Които не е работил.Не знае колко труд коства.Успеха не е гарантиран.Дано наистина има късмет защото без него не може а правилната работа е предпоставка.Надявам се да има правилни хора до себе си.Те са ключа към успеха в този спорт на тази възраст.

Номер 1 в чалгата е заето от Валери Божинов

А дано

Това момче ще стане №1, помнете ми думата.