Коментари - Адвокатите на Новак подготвят съдебен иск за 6 млн. долара срещу Австралия? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ноле разкри огромна тайна в Австралия и затова беше натирен обратно да си ходи в къщи. Той заяви че двете букви ЛО емблемата на турнира Означават- ЛЕВСКИ ОЛЕ, а не някакъв си там местен турнир по тенис.

Ами така става кога се еваваш с човек който има пари...ако бе някой посредствен да го мачкаш и едва ли би ги съдил тъй като няма да му стигнат парите....иска е за 6млн...но има и разходи които ще плати губещата страна....не залагам на австр. правителство

успех!

Само така! Успех на адвокатите!

Като ви чета коментарите ми се повръща.Големи злобари сте! Може би защото самите вие сте нищожества.

Русофилята се е разбучала нещастните допотопници.. :D

Вместо да благодари на Австралия, ще ги съди.

Тоя пъккк... Ку-ку...ку-ку... Само прости сороски мастии като теб могат да благодарят на фашагите... Безгръначно мазно нещо....

Тиквенико, за какво да им благодари бре, бунак коронясал:)))??? За това, че са пуснали Рубльов заразен, а него... потвърдено здрав... не ли:)))?!?

Има пари, угажда си... Ще загуби, да съди и Испания, че без ваксина няма да го пускат

Нашенските изпърдяни джендъри как злорадстват и плюят срещу Джокович. Защитават с мазен гъз фашистката диктатура в Австралия и погазването на човешките права, унижението и уронване на човешкото достойнство. Истински сороски комсомолци, като сороски мастии са на повикване и почват да лаят.

Дали ще посмеят? Или балканското нахалство/дебелоочие са безгранични и безсмъртни!

Ще посмеят, Йоско, ще посмеят. И стига си трил коментарите под твоя, подъл булгаристански гъз !

Ах, колко злобен катил си само...

И то когато федералният съд на Австралия си публикува мотивите за присъдата.

Аман от злоби тъпанари. Джокович ще ги осъди и то хич няма да му е трудно. 1. След като му отнеха визата и го затовриха, австралийският съд опердели, обяснявам накратко за неразбралите дебили ,че е невинен и може да играе. 2. Министърчето на индоктринацията или там каквото се води министерството еднолично му отне визата коят му е редовно издадена от държавата с мотив - "опасен за аборигените и тяхното желание да се ваксинират". 3. Няма лъжи, няма нарушени карантини няма нищо - мотивите официално са точка 2. Всеки един съд на база доказателствата по точки 1,2 и 3 ще осъди Австралия и Австралия клозет да плати на Новак. Колко точно не омга да кажа , но минимума ще е 2 милиона $. Последствия: 1. Големия шлем - вече няма да има в Австралия 2. Шефчето на тенис асоциацията ще си подаде оставката 3. Австралия понесе и ще понесе огромни щети на реномето си. А вие жалки мишки продължавайте да обиждате "сръбския тарикат".

А това министърче и неговите подчинени имат още една голяма издънка...жена инвалид която живее с роднини в Австралия подава молба за постоянно пребиване и тоя к...атил и отхвърля молбата и издава заповед за екстрадиране...екстрадират я в родната и страна където тя няма роднини плюс е инвалид и не може да се грижи за себе си...така че ка...тилчето не ги върши тия работи от сега...но с Джокович ще му приключи кариерката

Типичен балкански субект. Преавилата са за всички освен за него. След като свърши неговото дяло наколко заразени от него, се оплакват и му вземат няколко пъти повече. Самия той не съзнава колко е глупаво това което прави. Излъга тъпо, просто някой го излъга и той се хвана. Лошо от това губи и спорта тенис и самото общество. Вместо да се извини прави глупости, западната машина не прощава това, ще стане герой на изтока може би, може и да вземе чРуско гражданство като Жерар Депардийо и после да обяснява какъв ужас е там .... Няма да се учудя.

Кои правила са за всички- тези които нарушават основни човешки права, като правото на свободно придвижване или правото на труд ли? Те и нацистите са действали спрямо евреите по облечени в законова форма правила, не са действали хаотично. Но сега някой оправдава ли ги за геноцида, защитен зад правила? Правилата на австралийските власти са дискриминационни, откровено фашистки и са в разрез с изискванията за провеждане на големи международни състезания. Заради това тяхно поведение трябва да бъде отнет статута на АО на турнир от големия шлем.

Бе, кви правила бълнуваш, бе ? Фашизмът няма правила...

как да няма бе кауууун....издават се закони и според тия закони са се отнемали имущества на евреите и със закон са пращани в лагери

Адвокатите ще забогатеят, Джокович ще обеднее. Как по-точно ще поддържаш теза с фалшиви документи и доказани лъжи?

уй..съдът решава кое фалшиво и кое е доказано и кое не...да ви ева у либералните мастииии...не се научихте бе маму..ли гъ.рбави невинен до доказване на противното

Това е и знак за всички други турнири, които откажат на Джокович, да се готовят за дела с оргомни парични последствия! Тази корона ви извади мозъците и от човеци се превърнахте отново в примати.

Какви разбирачи има тук. Направо колоси. Толкова е смешно, че чак е тъжно. Малки човечета с незначителен живот, коментират Джокович. Хахаха

Ха, ха, каква стана тя, смешника искал паричкиии, не да играе тенис, ха, ха! Пълен нещастник ! Ако ги получи /през крив макарон/, дали ще ги раздаде на тези които неистово, го подкрепяха ? Ще, ще, ама пак през крив макарон! Трябваше да го осъдят още в Австралия на затвор и там да стане гадже на някой батко и да "изкарва" пари за една дъвка !

Абе тъпанар избушен, злобен и нескопосан мизернико..Кой си ти бе да обиждаш по този начин човека. Дебил нещастен изтрещял!

Голям пич е Джоката! Ако аз бях загубил 6 мил. $ щях да се пръсна от яд.

Ще ги осъди спокойно! Не е първия. Поне за пропуснати ползи със сигурност ще ги осъди. Турнирът е международен, не австралийски и е по други правила.

6 милиона бълха ги ухапала, но поне да натрият носа на каторжниците.

По-добре да си изпратят оплакване до арменския поп! Ако не друго, поне ще им излезе по-евтино, а и процедурата е доста по-бърза!

А не бе! Че и ще спечели!

Да, да........не вярвам да е чак толкова тъп екипа му.Че е тъп, тъп е, пролича вече, остава да затвърдят постижението.

Да ги съди до дупка

Трябва да си абсолютно перде, за да тръгнеш срещу решение на фередерален съд. Вероятно тази "брилянтна" идея е на празнаглавият му баща, и доказано глупавотото синче веднага е поело плувката. Бе, тия сърбаци сами си искат на върбите.

Загубена кауза. Ноле няма представа от право, правни системи и глобалната геополитика и адвокатите около него се възползват чудесно от този факт, за да си го доят. Къде ще го подадат този иск? В самата Австралия или някъде извън нея? В Австралия съдът няма да отсъди срещу себе си тоест държавата Австралия, а такъв иск внесен извън Австралия е абсолютна глупост.

подценяваш го.

Самият факт, че тръгна въобще към Австралия, въпреки, че уж организаторите на АО му дадоха разрешение показва наивност и незнание как точно работи англосаксонската правна и обществена система. Австралийците си знаеха, че въобще няма да го пуснат, но разиграваха театър за пред света с идване, 2 обжалвания, изчакване и т.н. Системата ти дава илюзията, че ако имаш добри адвокати, можеш да се оправиш, но това е колкото да те вкарат в играта и да изразходваш ресурси в това очакване за успех. И каквото и да направиш, накрая пак системата ще те нулира - тоест не можеш да успеееш, но си похарчил пари ПРИ ТЯХ по цялата разправия!

за това има адвокати бе уйо..те решават

Австралийците определено се осраха пред целия свят. Да му вземат документите и да го натикат при емигрантите и да го обявят за вреден за Австралия, да му канцелират издадената виза цели два пъти - и то по време на международен турнир е подигравка от нагли политици.

Ама то тя склерозата не прощава. Гледам забравил си лъжите на Джокович. Гледам забравил си снимките на фалшивите му тестове. Ама иначе Австралия виновна на поредния Балкански мошенник. Само да питам тебе и останалите балъци-когато Джокович загуби, вие понеже толкова му симпатизирате ще му платите ли адвокатските хонорари?

значи федералния съд на Австралия не твърди че са му фалшиви тестовете но някакви джурналисти от сп Шмиргел доказали че са фалшиви и мамул като теб вярва

И съсипана кариера. Но, и източник на пари за адвокати. Джокович може само да продължи да се унижава и обеднява.

Адвокатите му - дотук го вътриха 300 000 евра...как ли са успели да го навият да им даде още поне толкова

И ще ги осъди.

Много филми гледаш, не работи така. Това е английско законодателство. Доста векове писано, добре изпипано. Ако така ставаше всеки Баньо да съди държавата, то няма пари да останат в нея...

Въпросът е къде ги съди ;)

Ахахахахах, е сега вече ще го лапат сръбския, фашистите.. :)

Ко ще лапат бре? В кой съд ще го водят това дело? В Хага ли? В Сърбия ли? Ако е в Австралия нали федералния вече му даде картона. Гражданско дело ще трябва да е пак в Австралия, тия цифри за адвокат, дето ги е писал нали пак ще му ги дадат той да ги плати. Първия съдия вика Айде те са го подвели, ще му платим и адвокатите. После Федералните го закопаха с лопатата, че и плати и техните разходи, че и не може да им стъпи... Чопли семки и пии ракия. В некой държави законите се спазват все още.

Moje da se spazvat ama ne i v Avstralia ili v koiato i da e anglosaksonska darjava po sveta. Parite igraiat rolia ne zakona.

хахахаха Хем лумпен, хем нагъл, тариката-сърбофашист!