17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По големи сбърканяци от англичаните.

Забравих да питам, "комплексар" нали не се води раса? В смисъл, мога ли да ги псувам спокойно на комплексари, без да се притеснявам, че ще ме обвинят в расизъм?

Аз пък предлагам всички зрители да бойкотират мачовете, в които участват играчи от лесно обидчиви раси. Независимо от цвета на кожата им, който се смята за толкова велик, че да се обижда и да вдига шум до небесата за щяло и нешяло - да играе на празен стадион! Африканската звезда като иска да си ходи в Африка, там други обидчиви африканци да си го псуват те! Аз лично на мач на националния отбор на Англия не бих стъпил, пари да ми дават! И всъщност на нито един английски отбор, в който участват хм.. РАСо-обидчивИСТИ? Така ли се наричат хората, които се обиждат лесно на расова основа?

ем кво да очаквате от носърчета - подчиняват се на господарите и припяват в един глас. Същите тия господари, на които родителите са първи братовчеди и на които до преди буквално 30-40 години са робували в колониите

Зорлем ще ни направят расисти...! Усещам че започвам да мразя расизма но и негрите също...

И аз ще се радвам,ако англичаните се провалят на Евро2020.Защото си прикриха проблемите с нас!!!

Яя :(

И ние щяхме да се радваме ако хич не бяха идвали.

ние не сме расистите,ние мразим истинските расисти които се правят на жертви зад черната си кожа която е оказва че е и със верна душа,така че и да търкате ние ще мразим маймуни и расисти,колкото и да ви се харесва,а вие се харесвайте на маймуните

На масови мероприятия, особено на футболни мачове, ходят всякакви хора. Колкото по-долнопробно е мероприятието, толкова по екстремни фенове го посещават. Явно мачът България-Англия е от този тип. 10-15 издаващи маймунски звуци, почитатели на расизма и националсоциализма на фона на цял стадион, на фона на цяла държава, едва ли могат да са основание за кардиналните изводи, които прави английската страна. Май историята е подобна на поговорката "Дръжте крадеца!", защото със сигурност в България процентно са много по-малко радикалните расисти и фашисти, отколкото в Англия. За нас негрите са по-скоро атракция, отколкото проблем. Обаче циганите са друга работа. Те, за радост на УЕФА, футбол не играят.

А бе като толкова сте чувствителни, що не се върнете в Африка? През 1997 г. бях в Ню Йорк и ми направи впечатление колко са нахални и наперени тамошните негри. Нашло па зашло.

Ако така се започне с напускане, първо ще е от България, после ще трябва да напуснете и от Англия и накрая ще си се озовете в Африка. Ако човек си обича расата защо трябва да се срамува от нея,хората се раждат с различен цвят на кожата по причини които все още не са ни ясни и не може да го промени, така че трябва да живее достойно и ако някой се е отнасял зле с тях в миналото да се погледне къде се намира на картата този някой, това със сигурност не е България.

Българите ако не се променят ще ядат още много глоби и наказания, а може да има и изключване от Уефа. Простите хора разбират по трудния начин.

И защо щом сме българи непременно да сме прости ? Ония там на запад дето също издават маймунски звужи по-интелегиентно ли ги издават ?

Ами тогава само 1-2 ма трябваше да излезнат ... :)))

Вече всичко се изпедерасти... Спомням си един мач - Ботев и Левски преди повече от 10 години. Левски имаха двама негри в отбора си, и при излизането - публиката започна да издава т.нар. "маймунски звуци". Ония двамата образи взеха пък да имитират маймунска походка и с усмивка дойдоха пред публиката, от където им подхвърлиха няколко банана и ябълки. Единия от негрите взе ябълка, и започна да яде като продължи с маймунската походка... всички в публиката се заляха от смях, черните също приеха всичко на майтап и се приключи - повече никой не издаде "маймунски звуци" до края на мача, дори тия двамата ги аплодираха. Но те приеха всичко така, както е - на майтап. И спечелиха публиката на противника на своя страна. Ако се бяха нацупили и да се правят на ободени - с гаранция маймунските звуци щаха да продължат.

От коментара на този футболист излиза, че иска Англичаните да нямат никакво първенство и да стоят празни стадионите им като се има предвид че англичаните са най-големите расисти.

Га яде бабани не рива, сига ревеш. Марш при лъвовете!

Сега т.нар. "медии", ще го дъвчат това поне 50г.