17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Готин Григор ! Няма такъв друг с толкова хъс за живот и работа. Усмивката му не се повлиява от форумни простотии! Напред и все така усмихнат и влюбен в живота !

БОКЛУК, Ти лично видя ли че Григор ги взел теьи пари,???А ти плсщсш ли си данъците,утрепко???

Разбира се , че го видях. Даже ги брои три пъти, и накрая се отказа. Извика един циганин да му ги преброи, щото Григор не може да брои до толкова. Неграмотен като теб.

Плешив си ти "гюбюр Аз,"!

Какво значи гюбур? И гугъл не може да го намери. Нещо дълбоко хасковско ли?

А най големият кеф, ще е след Лондон, когато българомразеца, ще се смъкне след номер 15. Дръж се монакски!

Наистина, няма по-голям кеф да си жив свидетел как някой пропада!!! Прекрасни са и моментите на очакването това да се случи! още малко търпение, пък може и по-надолу да падне. Само стискай палци и се надявай!!! Ти. И твоята.... -

Гледайте великият Григор, как ще си домъкна плешивата кратуна на София оупън.

Това е май синчето на Щефи Граф и Андре Агаси, доста е поозорило Григор, той е целия потен. Може би Григор тренира със синчето на Щефи Граф и Андре Агаси, поне по стара информация, детето беше доста добро: "Andre Agassi & Steffi Graf - 'Son' Playing Tennis" youtube.com/watch?v=WN7rUSqKEPM

Тука гледам пак се пишат глупости. Ще ви го кажа пак: Спасението на Григор, за да избегне проклятието на Родината Майка е в тези неща: Да върне парите които е взел! Да почне, да плаща данъци в България! Да почне, да играе за България и в България! Толкова е просто. Лично аз , за сега, се кефя на сриването му.

И колко пари е взел от България клеветнико? Защо не опиташ и ти да вземеш?

600 000 лева. Само 120 000 лева е взел за подготовката си за ОИ в Лондон. За подготовка, най много от олимпийците. Познай след тази подготовка до кой кръг стигна! За клеветничеството, ще трябва да се извиниш, и то шумно! Незнанието не те оправдава. Ако сам не можеш да намериш инфо, аз ще ти посоча източника.

Я каун:)

Би било супер, ако Агаси стане треньор на Гришо. От името на всички нормални българи, интересуващи се от тенис: Гришо, макар често да губиш по идиотски начин и това да ни разочарова, ние все пак ти благодарим, че те има. Не обръщай внимание на тия, дето и космосът им е крив! За мен те заслужават само презрение. Не забравяй, че повечето българи сме зад теб и те подкрепяме. Успех!

Много добре казано. Григор е единственото нормални и позитивно явление, с което хората на Запад свързват България. За съжаление България няма друг позитивен "посланик"

Каквото и да си говорим, Григор няма титла от А клас турнир. Сигурно ще ме поправите за Лондон, ама там формата е друг и тенисистки те бяха под нивото на първите 4 в света. Така след година ще е на 20-25 място след Хюн Чонг

Мястото на това лайно е не по-напред от 23-25 място. Просто късмет миналата година, че Джоко и Надали бяха контузени. За Мърфи да не споменавам, че едва ли ще се върне. Така че Григор само ще губи точки и изостава. Само пишат по вестниците за него в България, същински Божинов във тениса :)

Агаси! Егаси! Тю-у, завалията...

Стига злобяхте! Всички таланти сте само по форумите. Няма много страни с тенесист в топ 10, така че се радвайте, докато имаме, че не вярвам след време като останат само цигани да вкарат в топ 10.

Ясемк, тъп!

Таз година нямаше късмет, но догодина, ако се стегне, може и до номер едно да се качи. Давай, Гришка!

Догодина ако има късмет всички от елита ще са контузени и ще е номер едно. Иначе от него да чакаш-има да чакаш.

Що не вземе гражданство и да играе вместо него

Сериозно оплешивява Григор. Сигурно и стреса допринася...

Да си обръсне кратуната като Агаси.

Слаб или силен, в момента е номер 9 в света. Който и да го плюе, както и да го плюе, храчи по себе си.

И ти!

Все тая,ако ще да тренира и с шампиона на бълхария,дон буда,защото загубеняка си остава загубеняк в асково,монте карло,маями,лондон и където и да е по света.

Пиковете и падовете са нормално нещо за всяка професия! Просто Гришката трябва да се вземе в ръце и най вече яка тренировка, но не само физическа, но трябва и ментална. Стреса (притеснение, съмнение) е много гадно нещо, дори и да имаш огромен потенциал, стреса те събаря буквално и не само в спорта, а във всечки професии! Така, че успех Гришо гледай само напред и нагоре, не мисли за странични мнения и коментари!

Агаси дава ли си сметка, с какво непостоянно и объркано идиотче се захваща?

А ти даваш ли си сметка, че по-успешен тенесист не сме имали никога досега? Агаси е професионалист и много добре знае, какво прави. Акъл сме способни да даваме на кой ли не, нали? Нищо, че сме неудачници и си пием ракийката в най-близкия "Еврофутбол". :)

По-добре да нямахме, че само си показва селянията по света....

ти ли дребна душице ще държиш сметка на един от най-великите тенесисти? смешник

Проблемът на Григор е психиката, иначе с техниката и мисълта си е доказал, че може да сред най-добрите !!!

Малка поправка - той е сред най-добрите!

А по-опитната Му и преживяла какво ли не приятелка там ли е?... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Hе завиждай xaxaxa

само си губи времето Агаси.

И Баба Никол там ли е?... :::)))

баба никол може само на снимка да я гледаш.

Гледам, ама нема кво,тепм!