17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Баба Никол там ли е?... :::)))

само си губи времето Агаси.

А по-опитната Му и преживяла какво ли не приятелка там ли е?... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Проблемът на Григор е психиката, иначе с техниката и мисълта си е доказал, че може да сред най-добрите !!!

Агаси дава ли си сметка, с какво непостоянно и объркано идиотче се захваща?

Пиковете и падовете са нормално нещо за всяка професия! Просто Гришката трябва да се вземе в ръце и най вече яка тренировка, но не само физическа, но трябва и ментална. Стреса (притеснение, съмнение) е много гадно нещо, дори и да имаш огромен потенциал, стреса те събаря буквално и не само в спорта, а във всечки професии! Така, че успех Гришо гледай само напред и нагоре, не мисли за странични мнения и коментари!

Малка поправка - той е сред най-добрите!

Все тая,ако ще да тренира и с шампиона на бълхария,дон буда,защото загубеняка си остава загубеняк в асково,монте карло,маями,лондон и където и да е по света.

А ти даваш ли си сметка, че по-успешен тенесист не сме имали никога досега? Агаси е професионалист и много добре знае, какво прави. Акъл сме способни да даваме на кой ли не, нали? Нищо, че сме неудачници и си пием ракийката в най-близкия "Еврофутбол". :)

Hе завиждай xaxaxa

Слаб или силен, в момента е номер 9 в света. Който и да го плюе, както и да го плюе, храчи по себе си.

Сериозно оплешивява Григор. Сигурно и стреса допринася...

По-добре да нямахме, че само си показва селянията по света....

Що не вземе гражданство и да играе вместо него

Таз година нямаше късмет, но догодина, ако се стегне, може и до номер едно да се качи. Давай, Гришка!

Стига злобяхте! Всички таланти сте само по форумите. Няма много страни с тенесист в топ 10, така че се радвайте, докато имаме, че не вярвам след време като останат само цигани да вкарат в топ 10.

Агаси! Егаси! Тю-у, завалията...

ти ли дребна душице ще държиш сметка на един от най-великите тенесисти? смешник

баба никол може само на снимка да я гледаш.

Мястото на това лайно е не по-напред от 23-25 място. Просто късмет миналата година, че Джоко и Надали бяха контузени. За Мърфи да не споменавам, че едва ли ще се върне. Така че Григор само ще губи точки и изостава. Само пишат по вестниците за него в България, същински Божинов във тениса :)

Каквото и да си говорим, Григор няма титла от А клас турнир. Сигурно ще ме поправите за Лондон, ама там формата е друг и тенисистки те бяха под нивото на първите 4 в света. Така след година ще е на 20-25 място след Хюн Чонг

Да си обръсне кратуната като Агаси.

Ясемк, тъп!

И ти!

Гледам, ама нема кво,тепм!

Би било супер, ако Агаси стане треньор на Гришо. От името на всички нормални българи, интересуващи се от тенис: Гришо, макар често да губиш по идиотски начин и това да ни разочарова, ние все пак ти благодарим, че те има. Не обръщай внимание на тия, дето и космосът им е крив! За мен те заслужават само презрение. Не забравяй, че повечето българи сме зад теб и те подкрепяме. Успех!

Я каун:)

Тука гледам пак се пишат глупости. Ще ви го кажа пак: Спасението на Григор, за да избегне проклятието на Родината Майка е в тези неща: Да върне парите които е взел! Да почне, да плаща данъци в България! Да почне, да играе за България и в България! Толкова е просто. Лично аз , за сега, се кефя на сриването му.

И колко пари е взел от България клеветнико? Защо не опиташ и ти да вземеш?

Догодина ако има късмет всички от елита ще са контузени и ще е номер едно. Иначе от него да чакаш-има да чакаш.

Това е май синчето на Щефи Граф и Андре Агаси, доста е поозорило Григор, той е целия потен. Може би Григор тренира със синчето на Щефи Граф и Андре Агаси, поне по стара информация, детето беше доста добро: "Andre Agassi & Steffi Graf - 'Son' Playing Tennis" youtube.com/watch?v=WN7rUSqKEPM

600 000 лева. Само 120 000 лева е взел за подготовката си за ОИ в Лондон. За подготовка, най много от олимпийците. Познай след тази подготовка до кой кръг стигна! За клеветничеството, ще трябва да се извиниш, и то шумно! Незнанието не те оправдава. Ако сам не можеш да намериш инфо, аз ще ти посоча източника.

Гледайте великият Григор, как ще си домъкна плешивата кратуна на София оупън.

А най големият кеф, ще е след Лондон, когато българомразеца, ще се смъкне след номер 15. Дръж се монакски!

Много добре казано. Григор е единственото нормални и позитивно явление, с което хората на Запад свързват България. За съжаление България няма друг позитивен "посланик"

Плешив си ти "гюбюр Аз,"!

БОКЛУК, Ти лично видя ли че Григор ги взел теьи пари,???А ти плсщсш ли си данъците,утрепко???

Разбира се , че го видях. Даже ги брои три пъти, и накрая се отказа. Извика един циганин да му ги преброи, щото Григор не може да брои до толкова. Неграмотен като теб.

Какво значи гюбур? И гугъл не може да го намери. Нещо дълбоко хасковско ли?

Готин Григор ! Няма такъв друг с толкова хъс за живот и работа. Усмивката му не се повлиява от форумни простотии! Напред и все така усмихнат и влюбен в живота !

Наистина, няма по-голям кеф да си жив свидетел как някой пропада!!! Прекрасни са и моментите на очакването това да се случи! още малко търпение, пък може и по-надолу да падне. Само стискай палци и се надявай!!! Ти. И твоята.... -