17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Буклуци - дираджийски, що триете коментари? - неграмотници

И сигурно 50 милиона за агента.

Щом има балъци, които да дават толкова пари на ритнитопковец, защо не! Проблемът е, че такива после рИват на държавата да им давала помощ, понеже го билЕ закъсали. Иначе ситуацията с този Холанд е като на пазара за ИТ-кадри у нас - вместо 10 души да кандидатстват за 1 работно място и фирмата да си избере най-добрия от 10-те кандидата, то положението е, че 10 фирми се надцакват коя да предложи повече пари на единствения появил се кандидат, затваряйки си едното око, за да виждат само наполовина недостатъците му. Други кандидати просто няма. В царството на слепците едноокият е цар.

Българският език не е за всеки. Но да направиш грешка в заглавието - това е вече много ниско ново. Струва ми се че днес да си журналист просто трябва да се съгласиш да пишеш каквото ти се казва отгоре и си приет. Много тъжно за тази иначе престижна (в миналото) професия.

Абе неграмотни дирници я се научете да пишете, може и редактор специално отговарящ за правописните грешки да си наемете,че журналята работещи там сте по-неграмотни и от ромче в първи клас!!!!! . Една дума нямате "БЕС ГРЕЖКА" !!!!!

Този Халанд е крайно неприятен и за наблюдаване. Няма нищо впечатляващо в него, освен мощната физика.

"златанта си кокошка" ????????????