17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надал,Джокович.Всички инвестират пари за нещо ново .Нашите пак схеми.Абе до кога все ще яхат държавата.Бербериян и тя така през схема преди години за малко не лапна долните кортове в Борисовата.Гришо вземи се в ръце !! Евала за кариерата.Обаче пълна издънка като БЪЛГАРИН !!!

Кви схеми бе смотан?! Министерството прави конкурс, всеки може да участва!!!! Ако кортовете ги вземи Маджо ще мълчите като уутки! Ама ако Григор ги вземе ще е голям рев!!! Некадърното министерство прави недомислен конкурс, а некадърниците от федерацията нямат акъл да направят печаливш проект и оферта!!! А ти в школата на Надал в Манакор ходил ли си?!?! Знаеш ли къде се намира?? На една гола поляна!! Знаеш ли кога "софиянец" ще отиде да буха топка в база на къра, извън града?! Никога! Трябва да е "тузарско" място!!

Министерството направило търг без да мисли, хората на Григор решили да участват и бам, търга става популярен! Григор я участва, я не, я спечели, я не ама ще участват и други! Не само федерацията или "наши" хора! Затова са криви, че до сега са имали нещо за без пари и без бой, а сега ще трябва да се размърдат! Като толкова ги е грижа, да настояват условия в търга да са квоти за безплатни часове и стаи!! Не да мрънкат само срещу Григор ..... Болката е че друг е гласен да спечели тихомълком!!!

Да бе, децата от Хасково ще идват да тренират в София. Гришо е решил да прилапа един апетитен имот и да изкарва пари. А българската федерация по тенис да ходи да си тренира в полето

Дали пък, Григор не им разваля “далаверата”? Г-жа Печеян не е от хората, които участват в каквото и да е без личен интерес!

Лелката е потресаваща и е отговор на въпроса за федерациите са в такова състояние и гонят успелите състезатели! Иначе казус няма!!! Има конкурс, има условия кой може да участва, може да участва всеки който отговаря на тези условия и нека спечели най-добрата оферта! Дали е Григор, Драган, Петкан, значение няма! За лелката от федерацията, очевидно "морал" е да се оставя федерацията да печели всеки имот който иска, а клубовете да участват само там където на федерацията и хората покрай нея не им е интересно!!! А най-потресаващо е, че има хора които споделят вижданията и мнението на тая лелка и чичаците покрай нея!!!!

Садио Мане от Ливърпул спази обещанието си и се появи на откриването на болницата в родното му село Бамбали в Сенегал, която вече е готова за работа. Нападателят е основният двигател на проекта, след като неговото дарение от 693 000 долара покри почти изцяло разходите. Държавата е помогнала с някои детайли около оборудването. Мане е герой за своето родно място, което е на 400 км от столицата Дакар - едно малко селце с около 1900 души население. От там той тръгва за Европа преди почти 15 години, без пари и с един чифт обувки Видяхте интилигентен човек тръгнал без пари! Сега разликата: Григор Димитров за пореден път обяви, че никой не му е помагал през кариерата му. За периода от 2007 до 2013 година от клуба Черно море-Елит, негови спонсори и общината във Варна той е получил около 120 000 лева като юноша, изчисли вестник "24 часа".   Сумата от държавата, независимо дали е министерство или комитет, през всичките години е около 700 000 лева. Григор бе един от първите, които получиха специално финансиране още като юноша въпреки законовите спънки. Тогава шефът на ДАМС Весела Лечева дори промени правилника, за да може държавата да му дава пари по специален начин.

"да изкара пари" ти какво си направил без пари в този живот, освен да ги тропаш едни големи и миризливи лааайна бре, та си тръгнал да съдиш хората които по чисто законен начин искат "да изкарат пари" ?!?! И щото на Григор са му потрябвали големите пари от 13 корта в София! Човека има някаква визия как трабва да изглежда един клуб в софия, има възможност да я покаже! Федерацията за 100 години не можа ли сама да си построи 10 собствени корта и база?!?!? Ти снимките в какво състояние е тази база видя ли?!?! 1 мил. инвестиция! Я да ми покажеш точно къде са тези 1 мил инвестиция?!?!?!

Що бе? Защо ще вземете от федерацията? Пос.едната хапка хляб? Може ли без федерация?

Разваля им! Въпросът е защо манго от Хасково я разваля? Ще прави елитна академия по 1 000 лв на час.

Никой не "взема от федерацията" Кортовете не са на федерацията!!! И не е работа на федерацията да има кортове! Работата и е да създава условия клубовете да имат добри бази и да има повече интерес към спорта и повече състезания в БГ!!! Работата на федерацията е организационна! Не да прилапва апетитини имоти без пари и без конкуренция!!!!

Ако съм на федерацията, спирам му лиценза. Знаете ли, че бедното от Хасково е тренирало при Муратоглу.

Отменяйте конкурса! Ще прилапа кортовете като Малееви! Да си ходи в Монако антибългаринът. Там да си прави елитни кортове!

Тоя един ден тези пари, ще ги повръща! Долен чичо Скрудж!

Завиждаш? Гнусен си!

Мразя! Отличен съм!

Стига си драскал под всеки коментар ами ела ми покажи доказателства къде федерацията е инвестирала тия 1 мил. лева в тази база?!?! Ти стъпвал ли си там бе маугли! Виждал ли си с един милион лева реална инвестиция в кортове какво се случва?!?! Дееба и хейтъра недоклатен! Проблемите на федерацията е да продължат да цоцкат от тези кортове и да изписват едни пари като "инвестиция" в материална база! Сега като ги вземе друг, ще лъсне, че 10 години и една метла не са купили там!!! Подлизурко нещастен!!!

Толкова се омота вече, че почна само да си отговаряш на коментарите и сам да си лайкваш, трол нещастен!!!!

Пак игри на Бойко Борисов! Вместо да дадът на федерацията, уж конкурс и я подаряват на манго! Хитро, много хитро. 100 % ще е с един лев повече офертата!

Ей го на, всичките ми реплики срещу този гнусен трол "Аз" са изтрити. Но неговите диарий си стоят. Май с Видор са двамата модерасти тук в Дриснярника. Иначе нямам обяснение как техните гнусотий стоят, но всички реплики към тях за това, колко гнусни са, се изтриват.

И на мен ми направи впечатление! Отговори срещу този трол се трият на секундата!!

Господин ДиариЙ, и моите са изтрити, обаче пък ти не се траеш! Простак и неграмотен!

На този ли да завиждаме? Хи хи хи хи. Застаряващ , оплешивяващ, самотен мъж, ако е и мъж! С разклатено здраве.

Тук коментират само тотално незапознати хора с тениса и какво се случва примерно с кортовете в Хасково, които се държат от бащата на Григор... Трябва да има политика за достъпност до тениса за деца... за всички деца... за детски лагери... Отдаване под наем на кортове и частни уроци може да видидите и в Хасково и на Малееви... Но това ли искаме?

И на какво ще ги учи? Как се пада от абсолютни анонимници?

Ти като си толкова запознат, достъпност до въпросната база видял ли си?!?! Състоянието на тази база след 10 години стопанисване то федерацията видял ли си го? Инвестицията която уж са направили от 1 мил. можеш ли да ми я покажеш!!! Печалвишото стопанисване на базите от клубове е съвсем нормално нещо! Това което говориш е държавна политика и няма нищо общо с това дали клуб или федерацията ще стопанисва едни кортове! Просто във всеки договор за концесия държавата може да заложи брой часове в определени дни и часови пояс в който безплатно да тренират деца и състезатели! Всичко става с едно изречение в договора! И работата на федерацията е точно да стигне до такова решение и да убеди държавата, че това е нужно! Не да "стопанисва" кортове в апетитни имоти, да преотдава заведенията на в тези имоти и да изписва едни милиони като инвестиция!!! Ама така си личи че разбираш от тенис, та чак ме смая!!!!

Похвали ни се, ти кой от топ 10000000000 успя да победиш?

Мръсният крадлив нещастник! Махайте го небългарина! Освен да краде пари от бедна България, друго не може да прави! Гнусен дъртофел!

Дай ми 700 000 и ще се похваля!

Докато тоя му е мениджър, Григор ще върви смо надолу! А той вече няма и време, и психика да върви нагоре!

Хора, бъдете мъдри и разумни и намерете път едни към други за благото и просперитетна на родния тенис. И едни и другите показаха, че знаят и могат да постигат успехи и се развиват. Трябва да има начин да се работи съвместно за България. Григор и екипа му са име в света, но и федерацията ни постигна много успехи последните години. Съберете се и работете за България иначе всичко ще заглъхне и ще стане, както с футбола.

И този иска да направи търговски център на мястото на кортовете и жилищен комплекс, тип "златен век". Гришо да си обучава техисисти в Хасково, ако е добър, там ще идват хора от цялата страна, хем е на чист въздух. Истината е, че Гришо няма на какво да научи децата - няма психика, няма амбиция, няма и възможности. Ще развежда богати девойки по плажовете да им подмива междукрачието и до там. Ще съсипят и малкото бъдеще, което има тенисът в България.

Точно! Пак е решил да открадне! Няма срам! Не играе за България. Не играе в България Не си плаща данъците в България България му е наляла 700 000 лева още като юноша. Като е толкова известен, да си открие школа в Монако. Да ама там никой не го знае!

Този никой не го знае в света! Знаят Джокович, Надал, Федерер. Този плешивец никой не го е чувал. Да не се бърка в България.!

Садио Мане от Ливърпул спази обещанието си и се появи на откриването на болницата в родното му село Бамбали в Сенегал, която вече е готова за работа. Нападателят е основният двигател на проекта, след като неговото дарение от 693 000 долара покри почти изцяло разходите. Държавата е помогнала с някои детайли около оборудването. Мане е герой за своето родно място, което е на 400 км от столицата Дакар - едно малко селце с около 1900 души население. От там той тръгва за Европа преди почти 15 години, без пари и с един чифт обувки Видяхте интилигентен човек тръгнал без пари! Сега разликата: Григор Димитров за пореден път обяви, че никой не му е помагал през кариерата му. За периода от 2007 до 2013 година от клуба Черно море-Елит, негови спонсори и общината във Варна той е получил около 120 000 лева като юноша, изчисли вестник "24 часа".   Сумата от държавата, независимо дали е министерство или комитет, през всичките години е около 700 000 лева. Григор бе един от първите, които получиха специално финансиране още като юноша въпреки законовите спънки. Тогава шефът на ДАМС Весела Лечева дори промени правилника, за да може държавата да му дава пари по специален начин.

Това го има само в Булгаристан. Какво е това реване? Има публичен търг, явяват се кандидати. За какво е целия вой?

Какъв е смисъла от болница в село с няма и 2000 жители?

НАПЪЛНО СПОДЕЛЯМ ТОВА МНЕНИЕ И СЪМ ПИСАЛ ХИЛЯДИ ПЪТИ ЧЕ БЕДНА БЪЛГАРИЯ Е ДАЛА НА ТОЗИ СМЕШНИК ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ НА ВСЕКИ ДРУГ СПОРТИСТ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ,А ТОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВА И СТОТИНКА.

АБСОЛЮТНО ВЯРНА Е ВСЯКА ВАША ДУМА

Туй пропаднало същество "Аз" почна и да се саморепликира по ник ооооо0 в своя подкрепа, защото видя, че няма кой да му върже.

И 700 милиона да ти дадат, пак ще се похвалиш само с купчина лайна.

Изпроприватизирахме всичко. Банки, заводи, пристанища, летища. При това винаги ни се обясняваше как държавата била лош стопанин. Значи навсякъде държавата е лош стопанин с изключение на тениса. Там държавата стопанисва, и управлява по-добре от алчния частник който иска да заграби държавните кортове. При това забележете не да ги заграби подмолно, с помощта на корумпирани чиновници, а като се яви на явен търг. Между другото не знам дали сте ходили в Хасково, но ако отидете ще видите че кортовете на гришовия татко по цял ден са пълни с деца, докато на другите, федеративните привечер по хладинка разцъкват топката местни бизнесмени, доктори, и други любители на тениса представители на градския " елит" които са членове не хасковския тенис клуб.

Добре сме си в България. Славим крадците и им даваме още да крадат! Но, проклятието на Родината Майка България, виси със страшна сила над него. Стана трети в годината, когато игра в София. От там се смъкна. Гнусакът, вече е свършен за тениса. Контузиите , ще го съсипят. Което е добре

Благодаря.

Когато кълнеш, то се връща. Наричаш Гришо манго от Хасково, но единственият мангал тук си ти. Кълнеш, като дърта циганка.

Колко си тъп! Аз не кълна, аз констатирам! Не напразно майка му , дъртата, го води по манастирии ходжи да му баят!

Явява се на тръжната процедура тайна или явна, дава най- добро предложение, печели, подписва договор. Нормална търговска практика за държавен имот. Аванти- не, защото от 3г. и повече упорито отказва да играе за България, другите от отбора му били под нивото. Те и на Джоко са му под нивото, ама никога не е отказал отборните състезания. Ето сега и в Токио ще участва. Затова е най- големия шампион в тениса, усеща подкрепата и не пропуска да покаже от коя държава идва.

Твърдо съм против Григор Димитров да прави тенис-академия в София и то през задния вход - взема готов спортен обект, прави лека козметична рехабилитация и ... почва да калкулира печалби. Това е неетично и непрофесионално, особено за лице с високи претенции като въпросната личност. Ако Григор Димитров е човек с чест и достойнство (какъвто очевидно не е) ще си закупи частен имот (гола нива) и ще построи тенис-академия като започне от "кота нула", а не да мишкува и да търси "на баницата мекото", нали се пъчи, че е милионер живеещ в Монако. Да не говорим, че не бих искал децата ми да бъдат учени на тенис от човек живеещ в Монако и дистанциращ се от България, човек без психика на корта (по-скоро с психика на аутсайдер на корта) и известен най-вече с "креватните си завоевания" (демек елитно жиголо). Не, Благодаря! Този господин да си прави академия в Монако, но не и в Майка България!

Всичко е нагласено гадняря да спечели Въобще не трябва да има търг.

И какво й пречеше на Федерацията по тенис тея мнооооооого години да направи същото за комплекса ,както ти описваш какво наготово щял да прави Гришо там ??? Нали всичко е готово, какво й пречи на федерацията " да калкулира печалби " ???????