Агентът на Пулев за скандала: Ние сме в Холивуд, всеки иска да е звезда...

Шансът да вземат лиценза на Кубрат е нула процента, смята Ивайло Гоцев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кобра, брат'чет, не губи време ами почвай да броиш пачките които ще имаш да даваш на това момиче. В Америка правилата са сурови, не се съмнявай. Съжалявам за случилото се, да и това ще мине за няколко години и за много пари, но ще изгубиш ценно време вместо да се боксираш на фокус.

Кобрата май не знае какво е това Номера на Китайката. Сега ще разбере.

ще излезе бая тъпо парче..тва ,че си в Холивуд не ти дава индулгенция за пандиза!

В щатите това се счита за углавно престъпление. Поне десет години в затвора, и сериозна сума за обезщетение. Мъжете се третират като престъпници по подразбиране, а жените имат правото да се възползват от това. Аз откога търся да обръсна някой як мъжага с една дебела сума, и да се осигуря до живот. А по добре двама или трима. Само чакам някой да се изтърве - я целувка, я опипване и го заковавам с цялата тежест на закона.

За всеки случай , докато е време, Кобрата да си извади едно медицинско , че не е бил с ясно съзнание вследствие тежкия двубой.

Естествено, че няма да му вземат лиценза, просто смотаната краварка иска да го оскубе с прилична сума!

Тази Суши може и да е порнозвезда и да се "пляска" с още 10 човека едновременно - важно е че нашия Кубрат е публична личност клъвнала елементарната въдица - да целунеш "репортерка" в ефир и то в САЩ! Глупава постъпка от Кубрат. Ще дам едно малко странно на пръв поглед сравнение, ама може да се окаже почти идентично - все едно Кубрат да се боксира в Саудитска Арабия и след мача да целуне репортерка. И в САЩ и в Саудитска Арабия след подобна публична целувка от публична личност като него го чака съд (само доводите в двете страни ще са различни - в САЩ за секс тормоз, в Саудитска Арабия за накърняване на ислямските нрави и закони). Тъпото в цялата ситуация е че ще се изръси едни 250-300 хиляди долара ей така, за една глупава постъпка и за една тъпа целувка. Ееех, Кобра, Кобра ... защо го направи ... интересно сега каква песен ще запее Андреа като олекне нейния любим с 300 хиляди долара?

аф

Засега Кубрат остава без лиценз за Калифорния поне до 14 май, когато ще има заседание на атлетическата комисия, която иска боксьорът да присъства и даде показания .

ПатрЕот, юнак и мъжкар ще мляска суши без ориз и риба.

абе в US 250 000 $ ама в саудитска арабия ставаш една глава по-нисък

аз съм американофил, но виждам как тази държава се разпада ден след ден...

от прост боксьор и от борец мозък Не може да очакваш

ама не ми се чете нито за пуле нито за цветанов. и двамата излязоха доста тъпи. единия целува пред камерите, другия купува апартаменти на килограм макар че не му трябват. единия създава проблеми на импресариото. другия се изс ра на сурата на човека който го носи на гърба си да е скъпоплатен безработен

Защо оправдавате просташкото му и грубианско поведение? Което продължава и в обясненията, които дава. Избощо не е разбрал каква свинщина извърши. Няма значение коя и каква е жената. Важна е неговата постъпка!

Много интересни хора сте! Как може да си боксьор и да си свъх интелигентен или да разсъждаваш трезво. Като те бият по главата едва ли това е най-правилния път към научни открития. Разбира се че нямат мозък тези хора.

250-300 хиляди долара ? Ако се размине с 2-3 милиона, трябва да даде банкет за цяла България

Колко тъп трябва да си, за да направиш подобна глупост във времената на Metoo. Сега ще има да плаща на цайсатата, докато е жив.

Тия и двамата не си дават сметка колко е нередна постъпката на Пулев и че е най-добре да се извини. Вместо това те продължават да са нахални и да изкарват цялата история холивудска и да не виждат колко е всъщност балканска.

Типичен неандерталец ! Тук въобще дори не споменава, че е наранил жената, с която живее. Този има вероятност да загуби всичко изведнъж от голям тарикатлък.

Глупости! За такова действие няма как да го осъдят. Скандала обаче ще донесе пари на Сушито и затова го играе. А може и да е умишлен скандал с цел реклама, с което да се вдигне мизата за двубой значително, че 200 хиляди за бокс от такъв ранг са никакви пари.

Това е ПР акция. Скандала е умишлен. По принцип за такова деяние вероятността за осъдителна присъда клони към нула. Но след такъв скандал ще се вдигне значително мизата за двубой с Пулев. Интереса на медиите ще е по-голям и съответно приходите от двубой. Защото претендент за световната титла да се бие за 200 хиляди е смешно. Следващият двубой ще е за поне 2 милиона. Досега всеки в САЩ, който не е чувал за Пулев ще знае. Цялата история с целувката стои малко фалшиво, когато човек гледа видеото. Съответно момата ще придобие известност, ще има куп интервюта канения по телевизии и купчина спечелени пари.

Си..га..нин каква звезда е точно и защо е толкова Тъп по дяволите ? Ако е удобно, да не се намята с Българското знаме този измекяр, Мерси , трийте Дир

Гаф след гаф. То не бяха апартаменти, целувки, очакваме и целувки от депутати, голям пиниз. Тодор, стани да видиш, кво става в твоята красива България, руини и потоп след тебе бай Тошо. Прост беше, но хитър бе на ниво съда., а и си го каза демокрация по бибиси кал, пяна, Батак и се случи. Грях имате всички бояджии пребоядисали и наредени на опашка за парламента. Статистики не автентични, зор както казват някои турци, голям зор комшу