Коментари - Агенти на ФБР в хотела и прекъснат телефон. Как ученичката Мартина прекрачи Желязната завеса | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Америка е много хубаво място, много хора искат да отидат там. За Сесесере не съм сигурен.

занимавата с тая джендърска грозотия. Като вдички обратни отрепки само лъже и обижда квото не и пасва в лесбийката тиква. Фъл ЛГБТ

Простак, само знаеш да обиждаш

Кое?

....а по нашите земи Юлия Берберян - майка на Малеевите, диПУТАт и яко захапала Борисовата градина съ върнаха от щатите и хич не пускат някой да им земи тяхното/собственото, а навремето всичко беше общо и спорта беше силен и държавата и образованието хеле колко мозъци отекоха....

Да беше поискала политическо убежище в съветският съюз.

Никой не желае да живее зад Желязна завеса.

Мартина, все пак ти си предател.

Защо ни разказвате случки от типа "Мойта държава да си €бе майката, аз искам да стана богата без много да се мъча"

Еми предателка е, ама поне не точи държавата за разлика от тези радетел ли на демокрацията Берберян и щерки

Мда... Стари истории, които ще почнат да се случват отново... Путинистка русия изгражда нова желязна завеса. В войната в украйна е включително за това къде ще бъде тази нова желязна завеса. По всичко личи, обаче, че сега ще бъде значително по на изток в зависимост до къде украинската армия ще бие руските нашественици. И за значително по-кратко време - десет години докато мършата на путин бъде изхвърлена от мавзолея на ленин.

Хиляди случаи на хора под руско робство, които избягаха в САЩ, но нито един американец или западно европеец, който да иска убежище в руската кочина. Ко стана?

Просто няма нормален човек, който да не иска да замени сива и бедна източна Европа за красива и богата Америка. Дори заклетите руски роби като видят Ню Йорк и им течат лигите.

Има няколко... жерар депардийо - Защото отказа да плаща данъци във франция; стивън сегал - руската пропагандна машина просто го напазарува, отделно че си е рядко лайно; едуард сноудън - избяга от отмъщението на американските специални служби в русия просто защото нямаше къде другаде. Но тези изключения само подвърждават правилото.

Май не си бил в Чехия?

Е, това лезби не е типичен случай на нормален човек. Аз винаги отивам в посоката на повечето пари , не гледам политичски системи , географски посоки и не слушам простотиите на дебилни тролове като тебе. Четири държави съм сменил до сега и винаги се оглеждам за по-добрата оферта.

Лесбийката ли. Дето си пада по 11-годошни момиченца.

Ти си имаш собствена държава? Коя е тя ако не е тайна?

Де сещам за Жерар Депардиьо. Отиде да целува задника па Путин.

Поздравления към автора на статията за чудесно списания материал!

Срещу тази имаше заведено дело в родината й Чехословакия за изнасилване на непълнолетни момиче. Затова избяга.

Русия

Таа не е имало коя да я лиже у родната й дръжава, оти е грозна. За тва е бегала в уйесей, там с кинти лижат мноо убаво, колко и да си смръцафръцан.

скапаняци, самият факт, че някой тъпак издигналсе в партийната ерархия ти казва какво може, и какво неможе да правиш , е потресаващ! комунделите трябваше да ги изгорим в пещите, но нали сме демократи пропуснахме този единствен анс! затова днес пак навдигат уродливите си кратуни!

Хората трябва да са свободни да избират къде да живеят и да работят. Това е моето убеждение. Обратното е затвор или робство. Това е неуспорим факт, който размиват с всякакви демагогски твърдения. Или завист, или политическа парадигма на деспоти, или сбъркан патриотизъм, а и други разни тези се месят и опитват неуспешно да оборят това право на човека. Човек се ражда на Земята и би трябвало да може да избира. Понякога хората, живеещи извън Родината, са далеч по-големи патриоти от живеещите там. Факт! Други са критериите за добър човек, не къде живее!

Последната е Турция, само там след препиване на сутринта те бели гъза, не главата... Вече забрави за страни като арабските, там нема да връвиш

Тогава защо преследвате бежанците?

САЩ е Боклук.. Бака с Помия... НЕ ни интересува.... А на САЩ , едва ли иим трябва някаква психопатка- лесбийка, каквато е станала тая чехкиня.. Педрази и лесбийки са умиращи олигофрени и живеят ден за ден, както Наркоманите и затова често стават ПРЕДАТЕЛИ, крадци и мошеници... Затова и арабите и турците са измислили "" Истанбулска Конвенция"" за НАПАДЕНИЕ срещу Европа, като ползват само педдерази и лесбийки, или такива, които се представят за педдерази..

Това на Григор историята ли е?

Само дето майка ѝ се казва Жана, баща ѝ - Мирек (Мирослав), а вторият ѝ баща - Мирослав Навратил. Не са всичките Мартина, Мартина, Мартин, Мартин. her mother Jana married Miroslav Navrátil, who became her first tennis coach. Martina then took the name of her stepfather (adding the feminine suffix -ová), thus becoming Martina Navrátilová. Her father, Mirek (officially Miroslav Šubert)

И въпрос с повишена трудност за другарите - ако не беше отишла в САЩ, какво щеше да спечели до 1989 г? Щеше ли да е номер 2 по спечелени турнири във всички времена? Щеше да я наградят с ордер Герой на Чехословашкия Труд и да ходи с един и същ анцунг да открива паметници и на първия учебен ден да посеща ученици, както наши Олимпийски шампионки станаха учителки по физкултура, щото няма какво да се яде с хубавия СОЦ СТРОЙ :) Затова всички бягаха на ЗАПАД и нито един на Изток и това колкото и трола да купите, никога няма да можете да излъжете хората колко е гадно при вас комунистите!