Коментари - Акрапович: Не ми дадоха причина за уволнението, щяхме да спечелим Купата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Класически номер да ударят прекия си конкурент за второто място! С един куршум два заека. Вземат им треньора със скандал и след няколко месеца го уволняват с още по-голям скандал.

Това никога не е било и няма и да бъде ЦСКА, а "ФъК Микре"! Чак пък най-добрият в България ... малко се извърли. Купата можеше да вземете поради слабите игри на другите добри отбори.

Имаше абсолютна възможност за шампионата. В пряк двубой срещу Лудогорец при разлика 3 точки можеше да поведе класирането. Загуби. После загуби още точки. Има за какво да бъде критикуван. Иначе да, не е лесно да си треньор на ЦСКА и Левски. Целите са винаги високи. Не за второ място. Винаги за първо. Независимо кой в какво състояние е.

Горкия, прелъстен и изоставен.

За съжаление футболът стана все повече бизнес. И явно, че този бизнес Домусчиев го владее по-добре от Гриша Ганчев. За десет години 9 пъти шампион, а Гришата мисля, че има 4 за около два пъти по-дълго време.

Уволниха го преди да избяга. Веднаж беглец, винаги беглец.

Да им имам целта на це -це -ка- то /това не са тирета/ : второ място..... После Рачков бил виновен...

Избяга ли той дължи неустойка, ако е уволнен на него, бизнес титана от микре, трябва да плати неустойка.

Щом е толкова добър, защо не постигна подобни резултати и с ЦСКА - София? А за чичовото просто не ми се мисли. Поредното му идване ще бъде последвано от още по-градиозно изритване.

Тоз не стига че грозен ама и нахален! Не знаел защо го изгониха! Ми да пита. И да знае, че предателите никой не ги уважава.

Така ще се сменят треньори докато не дойде легендата на Литекс като треньор Ферарио Спасов. Треньор на вратарите пък ще стане Витя Вутов. След това всичко ще се кротне. Защото това ръководство от Ловеч си иска хора от Литекс.

Акрапович постигаше резултати с Локо Пд. На мен ми прилича като гаден номер, скроен на Локо-то. Не толкова да постига резултати с ЦСКА - София, колкото да го махнат от Локо и по този начин да отслабят пловдивчани.

Привърженик съм на ЦСКА ... цял живот ... от дете. Но край. След този случай този отбор вече не съществува за мене. С това ръководство и тия собственици това е една пародия на славния ЦСКА и е прежърнат в едно жалко и посредствено отборч

Абе, на фона на посредствеността на целият български футбол, не са толкова жалки и посредствени.Все пак гонят 2 място, ама.... Да сменяш треньори пред 2-3 месеца, като носни кърпички, никъде по света не е нормално. И кой е този Станимир Стоилов, дето се прави на голям шеф? Беше средна класа играч от Литекс, контузи се и не можеше по-вече да играе. Да не умре от глад, малкият гном го прибра в администрацията (на Литекс). И откакто купиха емблемата на ЦСКА, почна да го раздава като голям шеф. Това НЕ е автентичният ЦСКА. Истинският ЦСКА спечели купата на България , когато беше в 3-та аматьорска група!!! И ако не се беше появил ловешкият гном да раздроби отбора, отдавна щяха да са си изплатили дълговете, изтърпели наказанията, и възстановили предишната си слава!