17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям треньор.Успех в ЦСКА!

Мишка. Как не те е срам.

petrovito

Много скоро ще усетиш любовта на захарния и неговия пинчер стойкас....

Лично според мен грозна постъпка! Ако си мисли, че Ганчев ще го чака 2-3 години за да постигне успехи с неговия отбор жестоко се лъже, но ще го разбере сам!

Еййй , много малоумно същество се оказа тоя босненец...ама ше си скубе горчиво косиците в скоро време...

Само ЦСКА!

petrovito

кое?

Да пожелаем на Бруно грандиозен провал!

Ти на Бруно вуя да целуваш

Акрапович, къде ще ходиш при Жужето и Стойкас. До пролетта няма да изкараш при тия селски шменти-капели и пунти-мари. Жужето селски тарикат, със свободни агенти събрани от трета дивизия на Франция иска в Шампионска лига, пък после треньорите виновни. И после търговийка на дребно, от тоз свободен агент да изкарат някой лев, от ония също. Ама иначе големци ловешки. Селски пърчета.

сичко е пари

В ЦСКА треньорите не се задържат дълго време. Няма да изкара дълго време и Акрапович.

В Локо щеше да е вечна легенда, в ЦСКА няма да изкара и до пролетта. Колелото се върти. От догодина може пак да е в Локо.

Всеки иска при говедата или при чорбата. За да отидеш другаде се изисква много по-сериозно финансиране. Недялков, Десподов, Пацо Писаната нямаше да идат в Лапащнурец, ако им даваха същите пари като при чорбата и телетата. Очевидно говорим за доста по-солидни суми.

Муджи , корекция - чорба от доста време вече няма...

Крушарски си е виновен. Трябваше да даде повече пари на Акрапович. Така се прави!

Ами нормално, плащат, отива. Ако Крушарски му е плащал повече, щял е да си стои в Пловдив. Парица е царица. Това е и причината пък червените да не се сърдят на Десподов например - просто не могат да си го позволят, нищо че уж е бил голям цесекар.