17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз правя $ 86 на час, работейки от дома. Бях шокиран, когато съседът ми каза, че средно е $ 95, но виждам как работи сега. Сега чувствам толкова свобода, че съм мой шеф. Това е, което правя >>>>> WebJob33.COM

Аууу ужас - дали сега ще излезне рошав роландо за следващият мач или с последни сили ще си намаже гел преди да позира пред камерите ? То си му личи, че е арогантно и самовлюбено леке, въобще не ме учудва, че е изнасилвал - как така ще му отказват, та той се мисли за велик ...

Как това нещо се е случило преди 9 години па чак сега се разгласява има нещо гнило в тая работа

Да, досега Реал Мадрид са го пазели в тайна, да не им навреди на имиджа, но рано или късно истината излиза наяве ! Все пак Перес купи на роландо поне три златни топки - нямаше как да го оповестят по-рано ! Сега вече не етехен играч и другите да му решават проблемите !

Каквото и да се случи в Щатите той Повече няма да може да влезе справка Роман Полански който 50 години не може вече.

Майк Тайсън на футбола...единия го съсипаха дела и обвинения в изнасилвания,сега и този

А според мен има версия Роналдо да си е платил за целия този театър, за заблуда на публиката за гейските му наклонности. CR7 вече е бизнес за милиард, може да си позволи всякакви театри. Ако след месец обвиненията отпаднат няма да се очудя. Но може и това да е стандартното му секс поведение с жена.

Очудваш се, не Очудваш се - не си единствения хейтър, който пише подобни неща. тъпо мнение отвсякъде.

тази версия е само в твоята главица

Живеем в изкуствен и фалшив свят. КурвалъкЪТ е във вихъра си.

Nikoi li ne zabeliazva che zapochna nachaloto na kraia na Ronaldo ;)

забелязвам друго - началото на края на МеТо актвизма.

нали няма да му удължават договора - какво толкова? пострадали са паричковците, собственици на клуба. феновете както се казва барабар с футбола - кучета ги яли.. между другото по повод тези прибързани санкции на найк и не се сещам името - женичките купуват много по-малко техни стоки (говоря за нормалните купувачи, не за клубове). не знам как са им разпределени пазарните дялове, но според мен ще имат спад на продажбите, защото повечето мъже са наясно с аспектите на скандала. така че печелят за клиенти феминистките, спортуващите (малко нещо оксиморон, понеже повечето са на възраст, когато мъжете почти не се интересуват от тях) - а дано се замогнат още повече. и една идея - да наемат за рекламно лице майорга.

ехооо, гулекова, мерси за минуса. и приятен ден.

мислиш че се занимавам с тебе ли не си ми интересен въобще

сложих ти +, точен коментар

оправи ми деня, благодаря ти :) хубав ден!