Алекс Лазаров: Имам заболяване, казаха ми да спра с тениса. Няма да стане

Момчето, което се раздаде докрай за Отбор България, в интервю за "24 часа"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, Алекс, и успех!

Беше наслада и радост да следаме отбора в Австралия! Дано е здрав и той и другите момчета! За мен върховното удоволствие беше, когато победната точка на двойки срещу британците беше след удар, който Григор им показваше на тренировките преди това - крачки назад и убийствен форхенд!

Никога не е Лупус...

Успех момче! Дано се пребориш с това заболяване и да си жив и здрав и да се радваш на много успехи.

Желая ти само да си здрав - другото го имаш!

Жалко е че се дават трилиони, за оръжия а за медицина, каквото остане. Така е защото светият дух- България, към момента, губи битката между Доброто и Злото. Но има надежда, Алекс Лазаров е една , от тях! Това момче, заедно с целият ни отбор стопли душите ни в студеният януари. Не случайно и сърбите направиха, това с фланелката на България, развяваха я споделиха с нашите един вид радостта си, от победата. В Отборният дух е силата.

едно негово интервю след Австралия. Впечатлена съм от интелигентното му и позитивно говорене. След традиционното за българските спортисти ъкане и глупости, бях приятно много изненадана от гладката и смислена реч на това момче. Желая му успех и все така силен дух!

Успех, момче! Дано овладееш здравословния проблем и да играеш още дълго, но мисли и за образованието, защото тенисът е до време